De 10 beste klare leppeglansene gjennom tidene

beste klare lipglosser på hvit bakgrunn oss

Noen ganger er alt du vil ha en enkel glans på leppene. Ingen oppstyr. Ingen uttørking. Ingen bekymringer hvis fargen i pakken ser helt annerledes ut. Bare en klar, blank glans for å forsterke leppene dine. Og det er der klare lipglosser kommer inn.

Men å finne den rette, klare lipglossen kan være vanskelig. Du vil ha noe som ikke vil være for klebrig, og noe du ikke har på nytt hvert femte minutt. Vi har plukket ut 10 av de beste klare lipglossene som treffer det perfekte søte stedet, samtidig som vi har lagt til en rekke hudfordeler du ikke trodde var mulig med lipgloss. Klikk gjennom for å se gjennom de vi elsker akkurat nå.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor1 Enamored Hydrating Lip Gloss Stick Marc Jacobs skjønnhet sephora.com$ 29,00

Denne glansen fra Marc Jacobs er laget av nærende ingredienser som kauaiolje og vitamin E for å gi leppene fuktighet og berolige irritasjon.to LUX Diamond Lip Gloss Lorac lorac.com$ 19,00

Dette glir på som en drøm, så selv bare å bruke den er beroligende. Du får en fin blank finish og et mer plumpet utseende.

3 Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Fenty Beauty sephora.com$ 19,00

Denne ikke-klissete lipglossen er perfekt for når du vil pakke på glansen. Den er også laget med sheasmør, så vi når oss selv når vi også vil gi leppene litt T.L.C.

4 ShineOn Jelly Lip Gloss Tower 28 Beauty sephora.com$ 14,00

Du trenger ikke å bekymre deg for at leppene dine tørker og skreller av denne glansen. Den er laget med aprikos, bringebærfrø og hybenolje for å beskytte huden mot frie radikaler og bidra til å reparere eventuelle skader, samtidig som den får deg den blanke glansen.

5 Leppelakk Alv. Kosmetikk ulta.com$ 2,00

Selv om dette kan føles tyngre enn de fleste glans, er det fortsatt fuktighetsgivende, og det vil ikke føre til at leppene dine unødvendig henger sammen. Og du kan ikke slå prisen.

6 Lyseffekt Beauty Radiance - Over hele ansiktet og leppeglans Gucci sephora.com$ 33,00

Denne flerbruksglansen kan også brukes på øynene og kinnene for litt ekstra naturlig glød, men vi elsker det spesielt over leppene våre. Den glir så lett på og gir leppene dine en gjennomsiktig glans som bare er så pen.

7 MAC Clear Lipglass MAC ulta.com$ 18,00

Lipglass er en klassiker av en grunn. Denne glasslignende glansen er flott alene, eller du kan bruke den til å øke glansen til en annen leppefarge.

8 Lifter Gloss Lip Gloss Makeup Maybelline target.com$ 6,99 HANDLE NÅ

Med den ekstra store applikatoren trenger du bare å sveipe for full dekning. Denne glansen er også superfuktende og inneholder litt gnist for litt ekstra glans.

katie holmes og tom cruise-bilder
9 Lip Gloss Lip Bar target.com$ 13,99 HANDLE NÅ

Helt navngitt, denne klare glansen er enhver minimalists drøm. Den er lett og etterlater den ultimate skinnende finishen. Lag så mye du vil for å få ønsket mengde glans uten å bekymre deg for om det blir for klebrig.

10 Lip Whip Gloss Beauty Bakerie ulta.com$ 18,00

Hvis du leter etter noe som går utover en blank overflate, inneholder denne klare glansen glans for litt ekstra gnist som er super pen.