De 14 beste ansiktsvaskene for tørr hud

beste ansiktsvask for tørr hud Høflighet

Du vet om du har tørr hud. Det kan være grovt, flassende og utsatt for rødhet eller irritasjon - når huden din trenger fuktighet, er den ikke akkurat subtil. Det som er mindre åpenbart er hvordan du skal vaske og rense allerede dehydrert hud. `` Når du har tørr hud, skriker den etter hydrering, '' sier bord-sertifisert hudlege. 'Det er veldig viktig å tenke på ingredienser som best kan hjelpe til med å støtte den dyrebare kompromitterte hudbarrieren og ikke bare hjelpe til med å reparere og gi næring, men også optimalisere funksjonen.'

Kim anbefaler ceramider, lipider og fettsyrer, samt ingredienser som forhindrer. I tillegg advarer hun mot ansiktsvask blandet med hudskrapende eller irriterende teksturer - tenk harde skrubber og perler - samt dyprensende ansiktsbørster. 'Huden din er delikat!' Legger Kim til. 'Jeg anbefaler krem- eller oljebaserte rengjøringsmidler som er sjenerøst brukt (mengde er også viktig) og masseres forsiktig på huden din med fingertuppene.'

hvor mye er en øyevippeløft

Og vi har dekket deg for den delen. Nedenfor vasker noen av våre ansiktsbehandlinger for tørr hud som beroliger irritasjon og fylder opp fuktighetsnivået.Annonse - Fortsett å lese nedenfor1 E-Rase Milki Micellar Water Drunk Elephant sephora.com$ 14,00

Lett gjør det. Drunk Elephant's kremete E-Rase micellar vann er laget av tre typer ceramider og fuktighetsgivende melonfrøolje, noe som gjør det til en ideell rask morgenskylling for de med tørr og irritert hud.

to The Cleansing Balm Augustine Bader augustinusbader.com$ 70,00

Den berømte Augustinus Bader-blandingen TFC8 er laget av aminosyrer, vitaminer og en spesiell blanding av syntetiserte molekyler inspirert av hud. Plukk opp denne luksuriøse balsam for å se om det er det huden din ønsker.

3 XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil Avene dermstore.com$ 32,00

Avennes ultra-milde rensemiddel er formulert med tanke på eksem, selv om det også er bra for regelmessig tørr eller kløende hud.

4ApotekHydrating Facial Cleanser for normal til tørr hud Cerava target.com$ 16,79 HANDLE NÅ

Tre heier på CeraVe. Apotekets stift bruker ceramider og hyaluronsyre i det fuktighetsgivende rensemidlet - en fuktighetsgivende ingrediens som utfyller hele ansiktsvaskprosessen.

5 Deep Cleansing Oil DHC ulta.com$ 28,00

En japansk kultfave som er blitt global, DHC Deep Cleansing Oil er kjent for å smelte bort SPF, sminke og forurensning. Bruk den på dager der du har gått full glam eller hvis du føler at du må dobbeltrense.

6 Cream Cleanser Mad Hippie madhippie.com$ 15,99 HANDLE NÅ

Rene ingredienser trenger ikke å være dyre, som denne Mad Hippie kremrenseren viser. Den er laget med sesam-, macadamia- og jojobaoljer for å etterlate huden din lykkeligere enn den fant den.

7 Gentle Cleanser SkinCeuticals dermstore.com$ 35,00

Du tror kanskje glykolsyre er uaktuelt hvis du har tørr, reaktiv hud - men dette SkinCeuticals-plukket viser at det ikke alltid er tilfelle. Formelen balanserer peeling med beroligende appelsinskallolje og allantoin.

8 Ta dagen med å rense balsam Klinisk macys.com$ 31,00

Det er så mye surr rundt Cliniques rensebalsam, du lurer kanskje på om det er verdt det. Ta det fra oss - svaret er ja. Det fjerner sminke på få sekunder og etterlater huden din smidig.

9 Skin Recovery Softening Cream Cleanser Paula's Choice paulaschoice.com$ 18,00

Gjenta etter oss: Du kan ta av deg sminke uten å strippe huden din. La det være Paula's Choice å lage en kremrens som gjør nettopp det og mykner finaktig hud mens den er i gang.

10ApotekAnsiktsrenser for skånsom hud Cetaphil target.com$ 8,89 HANDLE NÅ

Vurder Cetaphil's Gentle Skin Cleanser hvis du trenger å trykke reset på hudpleierutinen din, eller hvis du prøver å snuse ut irriterende stoffer. Den er laget uten tilsatte dufter og fargestoffer, og er helt ikke-komedogen.

elleve Hydra Life Oil to Milk Makeup Removing Cleanser Dior nordstrom.com$ 43,00

Søt mandelolje er helt ingrediens i Diors olje-til-melk rensemiddel. Det er svært effektivt, og føles som en godbit på huden din.

12 Toleriane Hydrating Gentle Cleanser La Roche-Posay amazon.com$ 14,99 HANDLE NÅ

Denne La Roche-Posay-renseren har vunnet mange fans takket være den imponerende blandingen av termisk vann, ceramid, niacinamid og glyserin.

1. 3 Pure One Step Camellia Oil Cleanser Tatcha sephora.com$ 48,00

Tørr, ulykkelig hud har ingen sjanse mot denne Tatcha-formelen, som fagmessig blander vitamin A, B, D og E med omega-3, -6, -9 fettsyrer.

14ApotekSqualane Cleanser Det vanlige sephora.com7,90 dollar

Squalane kan være en spillveksler for tørr hud. Det kan også raskt gjøre produktene dyrere enn $ 7,90. Heldigvis kom The Ordinary inn med et rengjøringsmiddel godt innenfor alles budsjett.