22 filmer du må se i mai

Hår, ansikt, hode, nese, munn, øye, frisyre, blazer, øyevipper, halskjede, Høflighet

Glem ferie. Du har allerede planer: å bli intergalaktisk med galakevogtere og inntrengere, rulle i Malibu-sanden med dudes i røde badedrakter, og trude kne-dypt i raunch i Sør-Amerika med Amy Schumer.

Vis galleri 22Bilder Ingeniørfag, guru, gudshus, Hilsen Youtube 1av 22'Byrde'

Hvor langt vil du gå for kunst? Vel, hvis du er noe som konseptkunstneren Chris Burden, faller det kreative uttrykket ikke under å skyte deg selv, begrense deg til et skap eller korsfeste deg selv på baksiden av en Volkswagen. Hei, det er kunst. Og hans ekstreme oppfatning, så vel som virkningene, er beskrevet i denne dokumentaren.

På utvalgte teatre og online 5. mai. Se traileren her .Glass, Barware, Drinkware, Stemware, Drink, Alkohol, Servise, Alkoholholdig drikke, Champagne stemware, Serveware, Hilsen Youtube toav 22'Middagen'

Full avsløring: Herman Kochs bestselger er ikke Borte jente ledsager leste at det er blitt spioneringen å være, og det er greit. Den er sin egen tallerken med familiær spenning, og Oren Movermans filmatisering, med Laura Linney og Steve Coogan i hovedrollen som hovedpersonparet, ser ut til å være den spennende turen med flere kurs vi ønsker.

På kino 5. mai Se traileren her .

Menneskekroppen, Stående, Scenen, Crew, Barechested, Bodybuilder, Høflighet 3av 22'Guardians of the Galazy Vol 2'

De er en voldsom helten av helter hvis sublime sving i første bind har ivrige fans som hyler om retur. I det som lover å bli en annen klassisk actionmix, løfter Chris Pratt, Zoe Saldana, og en uklar ansikt, dårlig, Bradley Cooper, innsatsen i deres søken etter å redde universet.

På kino 5. mai Se traileren her .

Landbil, Kjøretøy, Bil, Klassisk bil, Coupé, Cabrio, Fiat 1200, Klassisk, Autobianchi bianchina, Sedan, Høflighet 4av 22'Som gale'

Hvis gal er et subjektivt begrep, ser dette paret etter enighet. En italiensk tegneseriekapittel som finner et villfarlig par feilmonterte navn som heter Beatrice og Donatella som flyr langt over gjøkets rede, og Paolo Virzi's road-trip dramedy følger de to gjennom flukten fra en toskansk institusjon og inn i et nyvunnet vennskap.

På utvalgte teatre 5. mai. Se traileren her .

Samtale, Moro, Sittende, Begivenhet, Ferie, Briller, Hilsen Youtube 5av 22'Elskerene'

Et langgift par, som har kultivert en tilfredshet med hverandres tilstedeværelse og en trøst i andres armer, blir plutselig kjærlighetsslagne med hverandre i Azazel Jacobs 'impish på et overarbeidet ekteskap. Debra Winger gleder seg, og Tracy Letts etterlater oss som ønsker mer.

På kino 5. mai Se traileren her .

Arrangement, journalist, offisiell, livvakt, Høflighet 6av 22'Fare'

Laura Poitras, hvis Citizenfour gjorde henne både til en varslingsmedarbeider og en fiende av staten, er tilbake med en annen høy innsats dokumentar. Risk ble filmet over seks år og kulminerte i etterkant av et kontroversielt valgår, og forteller historien om WikiLeaks sjefredaktør, Julian Assange.

På kino 5. mai Se traileren her .

Samtale, begivenhet, interaksjon, tilpasning, Hilsen Youtube 7av 22'Tre generasjoner'

Susan Sarandon spiller en lesbisk matriark, datteren (Naomi Watts) en enslig mor, og hennes barn (Elle Fanning) en tenåring som identifiserer seg som en gutt i Tre generasjoner , en film som illustrerer samfunnets skiftende oppfatning av kjønn gjennom perspektivet fra tre generasjoner - med ubetinget kjærlighet som er konstant hele tiden.

På utvalgte teatre 5. mai. Se traileren her .

Hode, øre, menneske, pattedyr, mennesker i naturen, håndleddet, svart hår, øreringer, Høflighet 8av 22'A Woman's Life'

Basert på Guy de Maupassants 1883-roman, A Woman's Life er en hjemsøkende film som spilles i Frankrike fra 1800-tallet. Den følger en dømt heltinne og den sammenfiltrede ulykkesstrengen som fortærer hennes eksistens, og har alt du vil ha i et periodedrama: kostymer, skandale og selvfølgelig en dyp poengsum.

På utvalgte teatre 5. mai. Se traileren her .

Briller, Nese, Briller, Synspleie, Munn, Solbriller, Briller, Jakke, Nakkestøtte, Passasjer, Høflighet 9av 22'Ta meg'

Folk vil betale for å unnslippe hverdagen i hverdagen, og Ray Moody (Pat Healy) tar gjerne dem og pengene sine. En komedie av feil også regissert av Healy, utspiller denne falske kriminelle kapret etter at Moody kidnappet en ikke så fornøyd kunde (Taylor Schilling).

På utvalgte teatre 5. mai. Se traileren her .

Belysning, Dress skjorte, Hånd, Sittende, Drakt, Blazer, funksjonær, Barware, Slips, Lampe, Hilsen Youtube 10av 22'Dette var ikke det jeg forventet'

Den første funksjonen for regissør Derek Hui er en kinesisk møte-søt med den tilsynelatende bisarre sammenkoblingen av en milliardærsjef og nøtteaktig, men fargerik sous-kokk. En lunefull og morsom romantisk fest for det morsomme beinet, det kan beskrives som en blanding av Rett og slett uimotståelig og Amelie , men som tittelen antyder, er det ikke det du forventer.

På utvalgte teatre 5. mai. Se traileren her .

Smil, Mennesker, Musikkinstrument, Plukkede strengeinstrumenter, Musiker, Sittende, Gitarist, Sosial gruppe, Gitar, Strengeinstrument, Høflighet elleveav 22'Folk Hero & Funny Guy'

En sympatisk kompiskomedie om en sviktende tegneserie og en anerkjent musiker som slår seg sammen på veien er akkurat den slags elskelige klokken vi trenger akkurat nå. Alex Karpovsky og Wyatt Russell spiller, og selv om de to har ubestridelig kjemi og rekkevidde på skjermen, er det folkrockmusikkene som treffer alle de riktige tonene.

hotteste asiatiske atlet i Rio OL

På utvalgte teatre og online 12. mai. Se traileren her .

Vegg, Moro, Fotografi, Sittende, Mønster, Høflighet 12av 22'Hounds of Love'

Et par (Stephen Curry og Emma Booth) brutaliserer skolepiker Down Under i denne debuten fra regissør Ben Young - og det har at South by Southwest pulpy stank sprutet over det hele (ja, det er en god ting). En karakterstudie som titter mellom forholdsdrama og Haneke-skrekk, denne er høybrunpris som er alt annet enn barns lek.

På utvalgte teatre 12. mai. Se traileren her

Hvit, fotografi, ferie, mote, sommer, gatemote, skulder, fotografering, denim, kyst, Høflighet 1. 3av 22'Paris kan vente'

Diane Lane treffer veien med en flørtende franskmann i den narrative debuten fra Eleanor Coppola — ja, den Eleanor. En syv timers kjøretur blir til en naturskjønn to-dagers reiseskildring fra Côte d'Azur til Paris, og den 92 minutter lange filmen er løst basert på en faktisk utflukt tatt av filmens hjelm og bør - i et uttrykk - være en fest for sansene.

På kino 12. mai Se traileren her .

Briller, Ben, Lue, Sittende, Mote tilbehør, Fritid, Komfort, Solhatt, kne, lår, Høflighet 14av 22'Snappet'

Gjør magemusklene klare for et annet Amy Schumer-latterbråk, med et lite ord med forsiktighet: skjønt Jonathan Levines Nattet er teknisk sett en mor-datter-affære som slipper akkurat i tide til morsdagen, vær klar til å vasse kneet dypt i raunch og hvalsæd.

På kino 12. mai Se traileren her .

Fiktiv karakter, Skinn, Actionfigur, Actionfilm, Film, Skjermbilde, Fiksjon, Jakke, Pc-spill, Mørke, Høflighet femtenav 22'Alien Covenant'

Med mindre du har gjemt deg mellom en rød stein og et hardt sted, vet du at Ridley Scott slipper løs nok en interstellar skrikfest på oss. Denne gangen følger gruene kosmonautene ombord på Pakt når de kartlegger ukjent territorium, og vel, du får kjernen.

På teatre 19. mai Se traileren her .

Mennesker, sosial gruppe, mote, menneskelig, begivenhet, funksjonær, familie, Høflighet 16av 22'Kommunen'

Dansk regissør Thomas Vinterberg, som ikke er fremmed for å tappe inn i den emosjonelle brønnen med Jakten og Feiringen , får frem alle følelsene igjen med Kommunen , en lett klokke som følger et ektepar og deres datter når de starter en kommune ut av villaen i København, og finner ut at mer enn tre definitivt er en mengde.

På utvalgte teatre og online 19. mai. Se traileren her .

Nese, Øre, Mennesker i naturen, Sommer, Svart hår, Kjærlighet, Aktiv tank, Høflighet 17av 22'Alt, alt'

Stella Meghie bringer Nicola Yoons debut YA-roman om en burfugl og den kjekke naboen som frigjør henne til skjermen med all den angsten og følelsene vi krøllet gjennom side etter side. Med ros fra historiens forfatter kombinert med et spor fra Slem gutt , med Beyoncé og Arrow Benjamin, denne er på vei til en livlig seier.

På teatre 19. mai Se traileren her .

Ansikt, Grønn, Nese, Menneske, Øye, Munn, Tilpasning, Smil, Fotografi, Fiktiv karakter, Høflighet 18av 22'Mal det svart'

Amber Tamblyn tar karrieren for en mørk og vakker vending med Mal det svart , hennes regi-debut. Med hovedrollen i Alia Shawkat som den sørgende kjærlighetsinteressen til en fyr som heter Michael, avslører Tamblyns thriller den grusomme gjensidig avhengigheten av å overleve kjærlighet i et liv som nå tilsynelatende er fri for lys og konsekvens.

På teatre 19. mai Se traileren her .

Menneskelig, Scene, Hilsen Youtube 19av 22'Wakefield'

Kjent for anerkjente manus Memoarer av en Geisha og The Curious Case of Benjamin Button , forfatter / regissør Robin Swicord leverer en meditativ thriller for en mann, skuldret av en strålende Bryan Cranston. Som Howard Wakefield, en utsjekket middelaldrende mann, huller han seg på loftet sitt for selvødeleggelse mens han spionerer på livet han har etterlatt seg. Rar? Faktisk. Verdt det? Vi vil si det.

På teatre 19. mai Se traileren her .

Stående, Rød, Bodybuilder, Bryst, Muskel, Barechested, Bagasjerom, Mage, Trunks, Mage, Høflighet tjueav 22'Baywatch'

Regissør Seth Gordon, av liten ( Goldbergs ) og stor- ( Forferdelige sjefer ) ler ler, tar på seg 90-tallet fenomenet som var lite kledde badevakter og døde kropper, med Dwayne Johnson og Zac Efron i hovedrollene. Verdens best betalte skuespiller møter verdens mest imponerende sixpack for en rull i sanden? Var i.

På teatre 25. mai. Se traileren her .

Transport, Bag, Jeans, Denim, Gatemote, Offentlig transport, Metro, Bagasje og vesker, Jernbane, Reise, Høflighet tjueenav 22'Berlins syndrom'

Teresa Palmer er midt i en spansk oppvåkning. Medvirkende i Aussie horror suksess Lyser ut , overfor Andrew Garfield i Oscar-nominert Hacksaw Ridge , og nå i en hyllet Sundance Stockholm-thriller om en første date som gikk veldig galt, kan denne jenta ikke gjøre noe galt.

På kino 26. mai Se traileren her .

Nese, ansiktshår, hatt, hodeplagg, skjegg, kostymetilbehør, bart, kostyme, sjørøver, tradisjon, Høflighet 22av 22'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Ikke poler av rom ennå - det er enda en del av Pirater saga trekker i havn. Orlando Bloom og Keira Knightley kommer tilbake og blir med Johnny Depp som kaptein Jack Sparrow, som denne gangen er på jakt etter å finne tridenten til Poseidon.

På kino 26. mai Se traileren her .

Neste21 nye filmer du bør se i april Annonse - Fortsett å lese nedenfor