30 andre års jubileumsgaveideer for ham og henne

hbz 2 jubileumsgaveideer 1512628009jpg JAMIE BECK

Gratulerer og gratulerer med dagen! Selv om det andre bryllupsdagen i utgangspunktet ikke kan virke som den største milepælen, sier vi feire stort — alltid. To år gift er noe å feire, og erkjenne på en stilig, elegant og ultra-romantisk måte. Tradisjonelt krever 2-årsjubileet gaver laget av bomull, porselen eller porselen, men vi handler om det tankefullt uventede og gaven utenfor boksen.

Planlegg et reisemål, start oppussingen av hjemmet du har satt ut, eller hold det lavmælt og la deg inspirere av disse elegante og (for det meste) romantiske gaveideene. Her noen av de mest unike og friske gaveene til 2-årsjubileet for henne, og for ham.

Annonse - Fortsett å lese nedenforPorselen plate Ashley Longshore bergdorfgoodman.com$ 180,00

Som en ode til tradisjonen med å gi din elskede en porselengave i år to, invester i noe utsagn til hjemmet ditt - eller at du vet at hun (eller han) vil elske. Hvis du utforsker kunsten å designe en leilighet eller et hjem sammen som et par, vil et display med høyt design med karakter helt sikkert ta plass til nye høyder.Rubinrød Anna Sheffield annasheffield.com$ 450,00 HANDLE NÅ

Overrask henne med et par diamantpave øreringer som er pyntet med granat til en jubileumsgave hun kan ha på seg til festmiddagen din - og utover.

Sunne vaner Hurom amazon.com$ 459,00 HANDLE NÅ

En treg juicer har kanskje ikke laget bryllupsregisteret, så velg en på jubileet ditt. Denne Hurom-skjønnheten kommer i rosa gull for å sikre at den praktiske gaven din ikke gir et kjøkkenutsyn. I tillegg støtter den en sunn livsstil - inn og ut av karantene.

Hennes matchende sett Desmond & Dempsey net-a-porter.com$ 150,00

Hun fikk alle silke- og satinpyjamasettene (og undertøyene) til bryllupet, så nå er det greit å være praktisk — men fortsatt søt. Gi henne et elegant matchende sett for å slappe av hjemme; dette er et blikk som er langt mer festlig enn karantene på fritiden, vi er sikre på.

Hans kappe Høflighet Marrakshi Life matchesfashion.com$ 139,00

Gi ham en ny kappe som er like behagelig som den er funksjonell. Det er hans tur å få begavet noe dedikert til forskning og utvikling, og et plysj stykke gjør raskt det nygifte soverommet ditt til en bryllupsreise.

Happy Hour @kellie_thorn via @shakerandspoon Shaker & Spoon shakerandspoon.com$ 50,00 HANDLE NÅ

Du har vært gift i to år, og livet har sannsynligvis lagt seg i en rutine. Bland det med et månedlig cocktailklubbabonnement som vil forbedre dine mixologikkunnskaper mens du gir deg noe å gjøre sammen på datoen natt hjemme. Hver eske har tre cocktailoppskrifter laget av bartendere i verdensklasse, og inneholder alle ingrediensene du trenger, sans sprit. Salud!

Putt en ring på den Roberto Coin neimanmarcus.com$ 8 900,00

Hopp over de fine stablene - og gi en ring som ser ut som flere biter i en. Overrask henne med en steinbelagt, bane diamantring til den andre hånden, eller bruk den med den seremonielle stakken.

Elegante laken Etro bergdorfgoodman.com$ 990,00

Siden det er vanlig å gi gaver av bomull eller porselen på 2-årsjubileet, må du oppdatere sengetøyet ditt med sofistikerte laken som samsvarer med din nygifte stil.

Slipp en pin Høflighet A. Jaffe ajaffe.com$ 795,00 HANDLE NÅ

Design hans og hennes kartsmykker med et bestemt sted som er representativt for forholdet ditt. Det kan være stedet du møtte første gang, ditt første hjem sammen, hvor du giftet deg, eller bryllupsreisedestinasjonen. A. Jaffe tilbyr kartsmykker som kan tilpasses som halskjeder, armbånd, mansjettknapper, festestenger og ringer, slik at du kan sporte det stedet som betyr noe for deg, på den måten som best passer din personlige stil.

Hold det varmt Menneskelig bloomingdales.com$ 99,95

Dette smarte kruset lar deg stille inn ønsket drikketemperatur og opprettholde den i en time. Velg et sett for å oppgradere morgenkrusene dine og få et mer teknisk vennlig preg til morgenen din og jobben hjemmefra.

Speil speil West Elm westelm.com$ 499,00

Du har bosatt deg og har hatt tid til å evaluere hva du fremdeles trenger - og vil - for å få ditt nye (eller gamle) sted til å føles enda mer som et hjem. Et speil i marmor gir et sofistikert preg som føles moderne, elegant og funksjonelt for de hjemme-selfies og sist ser ut døren. I tillegg er det sikkert at noe plass (lite eller stort) føles så mye mer romslig.

Pet Plus-One Louis Vuitton louisvuitton.com$ 345,00 HANDLE NÅ

Besøk din lokalt husly eller pund for å finne en hund eller katt som trenger et hjem, spesielt nå som vi bruker mer tid innendørs enn noen gang før. Velg ditt nye kjæledyr sammen eller gjør det til en overraskelse, men diskuter først det nye tilskuddet og det nye kjæledyrets stil med partneren din - stol på oss.

Stilige scener Grå Malin saksfifthavenue.com$ 299,00

Ringer til alle kunst- og fotoelskere: Feir ditt andre bryllupsdag ved å velge et nytt maleri eller innrammet fotografi til hjemmet ditt. Tilbring helgen på å forfølge kunstgallerier eller finn en som snakker til deg på nettet. Kanskje det representerer et sted du vil reise til, at du har vært, eller ringer til fargepaletten til bryllupsdagen eller hjemmeinnredningen.

Lys opp Lladro bergdorfgoodman.com$ 900,00

En oppdatering til hjemmet ditt er en gave til dere begge. Legg til ny bordbelysning med et sett med porselenlamper som er like elegante som de er nyttige.

Månefaser Andrea Fohrman andreafohrman.com$ 700,00 HANDLE NÅ

Denne smykkedesigneren lar deg velge en dato med betydning (dvs. en bursdag, bryllup, jubileum osv.), Og viser deg deretter brikker som tilsvarer månefasen på disse datoene for din helt egen unike og tilpassede gave.

Nytt utseende Høflighet Innsjøer neimanmarcus.com$ 5.000,00

Eksklusivt kompatibelt med Apple Watch Series 1-4, vil dette Smart Caviar-armbåndet få Apple Watch til å føle seg frisk, luksuriøs og som et smykke.

Skru opp lyden Shinola neimanmarcus.com3 995,00 dollar

Det er på tide med en lydoppgradering - men velg noe som høres like bra ut som det ser ut på skjermen. Bland det med et sett som inkluderer en platespiller, høyttalere og en vinylsamling. Test det ved å spille din første dansesang fra bryllupet hjemme, og deretter danse hele natten.

Canvas Tote Onia onia.com$ 135,00

En reiseveske for weekender er den perfekte gaven for å overraske ham eller henne med en romantisk ferie nærmere hjemmet.

La oss leke Peter reiste seg AERIN neimanmarcus.com$ 325,00

Forholdet ditt var en sikker innsats, men spillkvelder i er morsomme, avslappede og diskret sexy. Spill noen runder med favorittkortspillet ditt, og la vinneren velge ditt neste trekk — eller ditt neste feriemål.

Pustende sengetøy Fallskjermhjem parachutehome.com$ 209,00

Et nytt premium-bomullsovertrekk med dempet tone hjelper deg med å ønske de varmere dagene fremover velkommen - eller legge det til som et topplag for kjøligere tempnetter.

Ring meg etter navnet ditt Høflighet Grafisk bilde bergdorfgoodman.com$ 78,00

Bryllupsgalskapen er over og kanskje du har byttet navn - eller kanskje det bare er på tide for et nytt passdeksel gitt alle reiser du sannsynligvis drømmer om for fremtiden. Oppdater reisesettet ditt, og planlegg deretter en eksotisk ferie for å feire år 2.

Pen i rosa Chanel farfetch.com$ 627,00

Tradisjonelt er porselen og bomull tradisjonelt for andre jubileumsgaver, så hold det vanlig og overrask henne med et porselensmykke - i stedet for noe for ditt hjem - som hun vil beholde for alltid.

Beholderen Restaureringsmaskinvare restaureringhardware.com$ 20,00 HANDLE NÅ

Velg et elegant hjemmedekorasjon som dere begge elsker å fremheve det nygifte rommet ditt i tradisjonelt porselen. Tyr til noe praktisk som også utstråler stil.

Spa-dagen Høflighet Teak og hyssing teakandtwine.com$ 136,00 HANDLE NÅ

Bestill en massasje for to for å feire. Eller ha en spa-dag hjemme med en elegant skjønnhetsboks å gå.

Plysj Ekstra Sofia Cashmere saksfifthavenue.com$ 296,25

Ingen andre bryllupsdagstur er komplett uten et koselig kashmirreisesett for bil, flytur eller for bruk hjemme - det er så luksuriøst at du ikke vil lagre det bare de øyeblikkene du er oppe i luften.

Sol Style Krewe krewe.com$ 375,00

Overrask hverandre med nytt tilbehør du vet at den andre vil elske og bruke med en gang. Hvilken bedre måte å forberede på sommeren (eller en annenårsdagstur) enn med et nytt par elegante nyanser?

Badebukser Høflighet Orlebar Brown saksfifthavenue.com$ 345,00

Gi hverandre et nytt ferieutstyr, som en naturskjønn badebukse for ham, og en sexy badedrakt til henne.

beste show på netflix mars 2018
Putt en ring på den STEIN OG STRAND net-a-porter.com$ 145,00

Overrask henne med en midi- eller pinky-ring som har initialene, enten de er de hun har hatt hele livet eller som passer til navneendring.

Boudoir-oppgradering Semigood Design 1stdibs.com$ 10 950,00

Sett dine andre bryllupsdaggaver og oppdater sengen din med en sofistikert ny ramme som tar deg tid i sengen, og hjemmeinnredningen din, til nye høyder.

Ingen bakrus her Seedlip seedlipdrinks.com$ 89,00 HANDLE NÅ

Disse elegante brennevinene er alkoholfrie og skaper en unik kulinarisk opplevelse for de som ønsker å nyte mocktail-timer hjemme. Oppgrader hjemmebaren med et sett med disse vakre flaskene; deretter skål til ditt andre ekteskapsår sammen, ingen bakrus inkludert. For de som ikke har noen interesse i å skimme på brennevinet, er du velkommen til å fylle på med din valgte brennevin.