Kylie Jenner satte leppestiftskyggen oppkalt etter Jordyn Woods på salg

Kylie Cosmetics Lip Kit-skyggen Jordy er i salg akkurat nå etter påstandene om at Jordyn Woods jukset med Kylie Jenners søster Khloe Kardashians kjæreste.

To travle kvinner setter prøve på dette kraftige øyeserumet

To kvinner tester ut StriVectin Peptight 360˚ Tightening Eye Serum på forskjellige øyeproblemer, inkludert mørke sirkler, crepey hud og puffiness.

Utfordringene med å heve en svart jente for å føle seg vakker

'Vi må skifte samtalen fra å omfavne inkludering til undervisningsstolthet.'

Hvordan trene som en Victoria's Secret-modell på treningsstudioet

Hvis du ønsket å omblande treningsrutinen din, kan du prøve å låne noen trekk rett fra en Victoria's Secret-modell. Her deler den stigende rullebanestjernen Roosmarijn de Kok og hennes trener, Joe Holder, noen av sine beste, mest effektive øvelser.

Beauty Jedi Pat McGrath lanserer en Star Wars Makeup Collection

Beauty Jedi Pat McGrath lanserer en Star Wars Makeup Collection. Du må bruke krefter for å få tak i denne superbegrensede utgaven.

Alicia Keys lanserte nettopp hennes skjønnhets- og livsstilsmerke Keys Soulcare

Alicia Keys begynner i skjønnhetsbransjen. Ni måneder i gang og lansering for ferien, samarbeider Keys med apotekets skjønnhetsfavoritt E.l.f for å skape et livsstils skjønnhetsmerke som heter Soulcare, fokusert på velvære og egenomsorg. Samlingen av hudpleie- og velværeprodukter vil være grusom.

Lupita Nyong'o og Saoirse Ronan spiller i Calvin Kleins nye parfymeannonse

Lupita Nyong'o og Saoirse Ronan spiller sminkefri i den nye parfymeannonsen Calvin Klein Woman.

Sansa Starks finale frisyre hadde en dronning Elizabeth I-forbindelse

Sansa Stark-fans fikk godbit i går kveld i seriens finale av Game of Thrones: den eldste Stark-datteren gjenvunnet Nords uavhengighet og fikk dermed sitte på sin egen trone som Dronning av Norden. Scenen spilte seg på dramatisk måte, med en montasje som viser alle elementene i Sansas nye utseende: en sølvkrone, en ny kjole med broderte løvtreblader og en ny frisyre som passer. Til kroning hadde Sansa sitt signaturrøde hår nede - ikke flettet, viklet eller krøllet.

Gabrielle Union diskuterer politikken i svart hår

Gabrielle Union snakker med Ashlee Marie Preston om svart hårpolitikk og relanseringen av hårpleie-linjen, feilfri av Gabrielle Union.

Jeg prøvde det enkle (og lengre varige) alternativet til falske vipper

Vi setter det nye Maybelline Lash Sensational serumet, en apotekformel, på prøve - resultatene før og etter er ville.

Michelle Obamas Bouncy Inauguration Hair begynte å bli populært på Twitter

Tidligere førstedame Michelle Obama gikk ut på Joe Bidens innvielsesseremoni iført designer Sergio Hudson, men det var håret hennes som dominerte Twitter.

Kylie Jenners 21-årsdag Kylie Cosmetics Collection er hennes mest personlige ennå

Kylie Jenners 21-årsdag er 10. august - noe som betyr at den selvlagde skjønnhetsmilliardæren lovlig kan drikke. Men for sminkefans betyr milepælbursdagen bare en ting: en ny Kylie Cosmetics-bursdagssamling kommer. Jenner tok til Instagram for å avdekke de nye lanseringene passende kalt 21 Collection.

Hvordan gi deg den perfekte brasilianske voks hjemme

Vokseksperter fører oss gjennom prosessen med en DIY hjemme-brasiliansk voks fra start til slutt.

Kylie Jenner prøvde å kjøpe falske Kylie Cosmetics Lip Kits

Kylie Jenner sendte venninnen sin for å kjøpe falske Kylie Cosmetics-produkter fra en bod. Men emballasjen ser så ekte ut ...

Miley Cyrus klippet bare håret akkurat som Hannah Montana

Miley Cyrus er ikke fremmed for dramatiske hårklipp - husker du den karrieredefinerende nisse? - men hennes siste hårtransformasjon var en stor overraskelse. Den nygifte Cyrus besøkte Sally Hershberger salong for å få håret forvandlet til den kjente stilen til Disney-karakteren Hannah Montana, smell og alt.

Tia Mowry ønsker at svarte kvinner skal være en del av velværesamtalen

Tia Mowry snakker med BAZAAR.com om hennes forhold til hår, egenomsorg og hennes nye serie med velværeprodukter, Anser.

Forårsaker drikkemelk virkelig kviser?

Gir melk virkelig kviser og betennelse i huden? I denne utgaven av Beauty Basics ser vi på skjønnhetsmyten rundt kumelk og kviser.

Vi setter Kylie Cosmetics og Tarte Shape Tape Concealers på prøve

I denne episoden av Face Off tester verten vår Jenna Rosenstein hodet mot verdens favoritt Shape Tape concealer mot den stadig populære Kylie Cosmetics conc ...

Ana de Armas er Estée Lauders nye ansikt

Den kubanskfødte skuespilleren Ana de Armas spiller alt om å bli Estée Lauders nye ansikt og talskvinne. Lest om hennes skjønnhetsfilosofi, hudpleie og sminkerutiner, og hvordan det var å gå inn i skoene til Marilyn Monroe.

Mario Dedivanovic lanserer sminkebørster med Sephora som du vil beholde for alltid

Mario Dedivanovic - kjærlig kjent på internett som @ MakeupbyMario - lanserer et samarbeid med Sephora om et sett med 13 fantastiske makeupbørster. Laget med syntetisk hår, var børstene et kjærlighetsarbeid for Dedivanovic, som ønsket å skape solide, effektive og luksuriøse børster for oss dødelige å bruke hver eneste dag.