De beste siste øyeblikkene fra New York City

modell sitter på en cabriolet i palm fjærer MIGUEL REVERIEGO

New yorkere har blitt oppkoblet i leilighetene sine i flere måneder - og røre galskap, vandring og ønsket om å utforske er mer utbredt enn noen gang før. Med sommertemperaturer og rastløshet stigende - og med behovet for distansering viktigere enn noen gang før - er det måter å nyte det store utendørs, så lenge man prioriterer COVID-19 sikkerhetstiltak når man gjør det.

Enten du velger en sofistikert, rolig tur til Nantucket, en utflukt til en av Hamptons sosialt fjerne utendørs spisesteder, eller foretrekker å tilbringe dagene med å vandre i nærheten av et rolig pusterom Upstate, det er mange weekendferier like utenfor New York By å nyte. Den beste delen? Dette er bare en kort tur unna - og vi foreslår at du kjører med de du er i karantene for å nyte dem. Uansett din reisestil, ta en midlertidig pause fra Manhattans betongjungel med disse enkle rømmingene.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor1 Dutchess County, NY Hjem, hus, eiendom, eiendom, bygning, landemerke, arkitektur, tre, herregård, himmel, Høflighet

Mange New Yorkere bor hele livet uten å besøke noen av skattene Dutchess County (og den like nydelige Hudson Valley) har å tilby. Dette området ligger bare en kort kjøretur (mindre enn to timer) nord for byen, og er mest kjent for fantastisk natur, utendørs eventyr, historiske herskapshus og en voksende lokal kulinarisk scene.Prøve Troutbeck , et rolig designhotell med en dyp historie og moderne appell. Troutbecks 250 mål store landskap er ideelle for gjester som ønsker å koble seg til naturen - og nyte naturen i en tid med sosial avstand. Troutbeck var vert for slike som Ralph Waldo Emerson, David Thoreau og John Burroughs, men hvert av de 36 gjesterommene i den 250 år gamle eiendommen har blitt modernisert med oppdaterte VVS-enheter, Malin & Goetz badeprodukter og Fretté-kapper og sengetøy. Foreløpig er alle tjenestene på Troutbeck bare tilgjengelig for overnattende gjester, og i samsvar med COVID-19 sikkerhetstiltak. Dette inkluderer eiendommene innendørs, utendørs og servering på rommet, styrt av fem ganger Michelin-stjerne kokk Gabe McMackin. Også tilgjengelig på Troutbeck: et oppvarmet basseng, tennisbaner, milevis av turstier, gratis sykler og tilgang til gjennomtenkt utformede hengekøye, piknik og bålplasser. Hvis du liker Irving Farm New Yorks kaffe i NYC, vil du elske det Upstate. Merkets bønner er stekt i Dutchess County, og du kan smake på en prisbelønt kopp på Millerton-kaféen deres , bare en kort kjøretur fra Troutbeck.

Hvis du er ute etter et annet sted å hvile hodet, kan du sjekke inn i det spektakulære, aprikosfarget Glenmere Mansion , satt midt på 150 rullende dekar frodig jordbruksland. Eiendommens fantastiske interiør, arkitektur og italienske villa-stil er like nær Toscana som mens du bor nær hjemmet. Med det høyeste nivået av service og design i tankene, har Glenmere Mansion innført et rekke forholdsregler å åpne hotellet, spisestuer og spa med sikkerhet i tankene.

Når det er tid for happy hour, gå til Millbrook Vineyards & Winery . Sjekk kalenderen for helgehendelser som kokkelørdager og sommelier søndager for å oppleve den fineste maten og vinen i området.

to Sloatsburg, NY valley rock inn Høflighet

De Valley Rock Inn & Mountain Club har offisielt satt søvnig Sloatsburg, bare 60 minutter fra New York City, på kartet. Ligger ved foten av Ramapo-fjellene, og ved siden av Harriman State Park og Sterling Forest, er dette luksuriøse og koselige velværeferiet et skjult fristed for velbårne byboere på jakt etter en enkel helgetur.

Inn drømt av grunnlegger Michael Bruno, er vertshuset en stilig oase fylt med håndvalgte skatter fra hans personlige samling. Eiendommen - som føles som sin egen idylliske landsby som du aldri vil forlate - kan skilte med et komplett treningsstudio, spinnrom, yogastudio, basseng, utendørs restaurant og omhyggelig renoverte gjestehus som opprinnelig ble bygget på midten av 1800-tallet. Det er også et økologisk bondemarked, et kunstgalleri, to boccia-baner, en sykkel- og løypebutikk og mer. Vertshuset tilbyr også guidede fotturer, sykling, kajakkpadling og til og med isfiske om vinteren. Hvis fotturer er syltetøyet ditt, kan du gå til Harriman State Park og vandre stien til Pine Meadow Lake, hvor du finner krystallklart blått vann og massive steiner å slappe av mens du nyter utsikten.

3 Buffalo, NY buffalo, ny skyline Getty Images

Buffalo nyter en renessanse - med utrolige matalternativer utenfor byens navnebrøytevinger. Alt er et must og serverer New Orleans-inspirert mat som for øyeblikket er åpent for henting. 100 dekar i det nye Hotel Henry , et oppusset vanvittig asyldreiet boutiquehotell, er heller ikke å gå glipp av og åpent for rom og distanserte uteservering. For å fikse autentisk soul food, sjekk ut jeg vet ikke hva , en skjult perle som tilbyr saftig stekt kylling, kandiserte yams, mac-and-cheese og søtpotetpai.

Hvis du ønsker italiensk, sjekk ut Lombard restaurant , et elegant, men allikevel undervurdert spisested som tiltrekker besøkende kjendiser (Mick Jagger stoppet sist gang Stones var i byen). Få froufrou-kaken til dessert, du vil ikke angre. På Prescott Bestemmelser , sørg for å bestille kamskjell og biffsten; og ikke gå glipp av de hvite cheddar popovers, heller. Hvis du er på utkikk etter en mer amerikansk stemning, kan du gå til restauranten som er omgjort til food-truck Oppriktig , som er et utvalg av økologiske pølser og burgere med gressmat.

Tilbring ettermiddagen med amerikanske legender kl. Før eller etter et fantastisk måltid Forest Lawn Cemetery , et av landets fremste historiske gravsteder. For shopping er det alvorlige eiendomsmøblerfunn kl coocoou27 på Tonawanda Street. For å nyte naturen, ta kontakt med naturen på Buffalo Botanical Garden og bruk tid på å vandre gjennom eksotiske hagebrukskatter.

4 Manchester, VT manchester, vermont, usa, new england, nord amerika Jean-Pierre LescourretGetty Images

Bare en fire-timers kjøretur fra Manhattan eller en to-timers tur fra Boston, har Manchester raskt blitt et av de mest populære områdene i Green Mountain State, uansett årstid. De lokale bryggeriene, dynamiske kunstgalleriene, historiske herskapshus, eksklusive utsalgssteder og en mengde utendørsaktiviteter er bare noen av trekkene.

Sjekk inn i Manchester Equinox Hotel , hvor moderne luksus møter gammeldags sjarm. Femten fots tak, mørke tremøbler og marmorbad er bare starten på dette sjarmerende fristet. Morsomt faktum: hotellet har vært vert for fire presidenter siden åpningen for over to århundrer siden, og det sies at ånden til tidligere førstedame, Mary Todd Lincoln, fortsatt bor på eiendommen i feriestedets sørfløy. Hotellet åpnet igjen for sesongen med en dedikert helse- og sikkerhetsinitiativ for å sikre gjestene deres velvære på rommet, på spaet og mens du spiser. Hotellets restaurant, Kobberryra er et must, men husk å reservere på forhånd for uteservering. Om morgenen, legg inn en henteplan fra det matbitte spisestedet, Opp til frokost . Du kan ikke gå galt med morning glory pannekaker med varm Vermont lønnesirup - bare forvent en mega matkoma etter frokost.

Hvis du ønsker å komme ut i det fri, har Equinox Hotel et partnerskap med Orvis hvor og tilbys i sommermånedene. Gjestene kan bestille en privat leksjon for å lære hvordan man riktig velger en flue, knytter knuter og kaster i Battenkill River. Hvis dyrelivet er mer din scene, må du sørge for å sette opp en unik opplevelse med Falconry School , hvor du kan komme nært og personlig med haukene.

Få adrenalinet til å pumpe med Land Rover Experience Center , hvor gjestene får en bil for å navigere i forskjellige terrengterreng gjennom de fantastiske grønne fjellene. Når du kjører, kan du ta banen så intens eller så bekymringsløs som du ønsker, spenningsnivået er opp til deg.

5 Cape Cod, MA Himmel, kyst, strand, sjø, fyr, odde, naturlandskap, hav, kyst- og havformer, sky, Getty Images

For en nautisk følelse som ikke prøver for hardt, gå til Cape Cod. Det er en fem-timers kjøretur fra Manhattan, men vel verdt turen. For et lavmælt, familievennlig preg, velg et opphold på Ocean Edge Resort , som setter deg rett mellom strendene Nauset og Skaket. Tidevannet ved Skaket Beach går ut i miles, og du vil ikke være i stand til å motstå å gå så langt du kan middagstid før du går tilbake når tidevannet ruller inn for å se solnedgangen. For denne sosialt fjerne sommeren tilbyr Ocean Edge en mengde individuelle aktiviteter, som private østerssengsturer i Brewster Flats, privat strandbrann ved solnedgang med s'more-sett og strandvakt, samt bueskyting, golf og yoga leksjoner. For noe med litt mer polsk, Wequassett Resort and Golf Club leveres komplett med utsikt over sjøen.

En annen luksuriøs favoritt er Chatham Bars Inn , med elegante hytter der gjestene kan nyte utsikten mot sjøen fra verandaene. På grunn av COVID-19-pandemien har eiendommen tilpasset inn- og utsjekking av zoom, ansiktstid eller fortauskant. Et nytt program er også i gang for å tilby ekstern programmering av romnøkler med mobilaktivering for mer kontaktløs innsjekking. For et sosialt fjernt gård-til-bord-måltid tilbyr det kulinariske teamet nå middag på plenen og lunsj med kurvkurver. Verdt å merke seg: Måltider hvor som helst på denne eiendommen er gårdsfriske, direkte fra den 8 mål store eiendommen med over 30 varianter av tomater.

For å spise ute, The Barley Neck Inn i Orleans tilbyr henting på uteservering og uteservering. Og sjømatelskere forener seg på The Brewster Fishhouse , et lite tidligere sjømatmarked som har den beste fangsten i området. For klassisk dampet hummer med trukket smør og muslinger, gå til det avslappede landemerket Hummerpotte i Provincetown, hvor den avdøde, store Anthony Bourdains kokekarriere først begynte. Hvis du er i humør for noe søtt, ta turen innom Hot Chocolate Sparrow for deilig iskrem og deres uforglemmelige hjemmelagde fudge. Stol på oss: Du kan ikke gå galt med deres klassiske sjokolade valnøttfudge, sammen med en cappuccino.

6 Nantucket, MA Etterglød, himmel, fyr, skumring, tårn, solnedgang, landemerke, fyr, hav, kveld, Getty Images

Denne sjarmerende, lille øya utenfor Cape Cod er et fantastisk sommermål for de som leter etter noe annet enn en typisk Hamptons-stemning. Hopp på en privat charterflyopplevelse med Tradewind Aviation shuttle fra Westchester County og Teterboro flyplasser, eller nyt å komme hit via biltur. De sjarmerende brosteinsgatene, ikoniske fyrene og den avslappede atmosfæren er bare noen av grunnene til at folk strømmer hit.

jeg skal fortelle barna mine meme

Sjekk inn The Life House Hotel for en hjemmefra stemning som smelter et hjemmefølelse med design med høy berøring og personifisert kundeservice. Det hjemvendte hotellet med 14 rom er innredet med House of Hackney-tekstiler, innrammede Gucci-skjerf på 1970-tallet og en eklektisk-møter-ambisiøs følelse som er elegant, men likevel behagelig. Tenk på dette som rommet du vil våkne opp i hvis alle redesigningsdrømmene du har hatt midt i pandemien, gikk i oppfyllelse. Mens eiendommelig og lav nøkkel, er dette den typen eiendom du aldri vil forlate veldig lenge. Start dagen med en kopp kaffe sammen med ristet surdeig toppet med mandelsmør og knuste bjørnebær (et must!); Deretter tar du en kort spasertur til stranden, bare fem minutter fra hotellet. Lukk dagen med å sitte ute ved hotellets ildsted og nyte gratis cocktailer og s'mores.

Sjekk ut Wauwinet , som har vært kontinuerlig oppdatering av retningslinjene på grunn av helse- og sikkerhetsanvisninger, for fantastisk utsikt og historisk arkitektur. Etter en dag i solen kan du synke ned i sengetøyet til Pratesi eller lade det på Spa ved sjøen . Eiendommen har et partnerskap med Priority Bicycles og Radio Flyer-vogner, som gir gjestene gratis tilgang. For et mer tradisjonelt opphold, Den hvite elefanten er en klassiker, med blå hortensia-busker og sterke hvite gjerder. Insider Tips: Bestill en topp suite på The Wauwinet eller The White Elephant i juli eller august, og du vil motta nøklene til en BMW X5 2020 eller en BMW XS 2020 for gratis bruk rundt øya.

Ligger rett utenfor Main Street, Jared kistehus debuterer med nye innkvartering denne sesongen, samtidig som den historiske integriteten til det tidligere hjemmet bevares. Et morsomt must-besøk er Cisco bryggeri , som huser en vingård, brenneri og et bryggeri - alt i ett stopp. Forvent late dager i Nantucket; spill en omgang bønnepose eller nyt en bok i en Adirondack-stol mens du nipper til drinkene dine i solen. For de som ønsker å komme videre, leie sykler og bevege deg raskt gjennom gater fylt med museer, butikker, markeder og restauranter. Seriøst lokal sjømat serveres på Toppers , med østers funnet bare 300 meter unna. Vær advart: det er et absolutt must, så sørg for at reservasjonen er satt og hold avstanden i tankene. Etter en 14 års pause, den berømte Trykk på Room , åpner igjen for publikum i år, så pass innom for en skål.

7 Montauk, NY Atlanterhavet bølger på stranden ved Montauk Point Light, fyr, Long Island, New York, Suffolk County Meinzahn

Long Islands sjarmerende South Fork er dominert av majestetiske hvite sandstrender, mange turstier, koselige kroer og kystnære hotspots - noe som gjør dette til et veldig populært tilfluktssted for både New Yorkere og strandelskere. Sørg for å stoppe ved Montauk Point fyr, som du kan klatre opp; den har vært der siden 1797 og har vidstrakt utsikt over Atlanterhavet. For en flott strandhelg med følelsen av (nesten) å være i Positano, gå til Gurney’s Montauk . Selve hotellet er også et flott alternativ for å bo på stranden; Den 2000 meter lange private stranden gjenopptok nettopp full service til dagsengene og hyttene, men bare for feriestedets gjester. Hvis du bor i området, er strandgrillene åpne for publikum, men krever reservasjoner og foregår bare mandag og onsdag kveld. Gjestene kan nyte innendørs servering med redusert kapasitet, samt spise ute på Scarpetta-stranden . For å ta tak og gå, gå til den nylig oppussede OG Coffee & Juice , som serverer øl, vin og cocktailer, samt et utvalg lette biter.

Vi er også delvis til de hvitkalkede veggene og solblegede furugulvene på rommene på The Surf Lodge , beleilig plassert to minutter fra LIRR Montauk stopp. Denne sommeren har The Surf Lodge inngått et samarbeid med luksusforhandler, og utstyrt rommene med kuraterte innredningsartikler for å få bungalowene til å føle seg hjemmekoselige, men likevel forhøyede. Hvis noe i rommet gnister glede, kan du kjøpe det; Olivela vil donere tjue prosent av salget til Save the Children og No Kid Hungry, og hjelpe barn som er direkte berørt av Covid-19-pandemien. Og mens de fleste hotell bare har en minibar, tilbyr Surf Lodge en 'skjønnhetsminibar' kuratert av Alise Collective inneholder over $ 900 verdt skjønnhetsprodukter som geløyeputer fra kultfavoritt Skyn ​​ISLAND og en ansiktsrenser av Tata Harper, alt sammen komplementært med ditt romopphold. Å bestille et opphold her betyr at du kan la toalettsakene dine være hjemme for å få mer plass i helgens vesken din for elegante badetøy Thorsun og sundresses fra Adriana Degreas , som du kan hente i hotellets nyåpnede butikk, Concept Playa.

Denne sommeren lanseres Montauk Beach House Beach House Grill med hjelp av den nye pizzakokken, Salvatore Olivella. Spisestedet har overveldende pizza i romersk stil, og du kan ikke gå galt med focaccia og pisket ricotta eller pizza diavola. Innsidertips: Onsdag er pizza happy hour og alle pizzaer er halv pris! Og hent meg for en ettermiddag, sjekk ut Venstrehånds kaffe , og til lunsj, gå over til Bravo Toast serverer riff på avokadotoast. Her er go-to-brunsj-elementet ristet i smør og toppet med fersk burrata og pesto; vi vil ikke dømme deg hvis du bestiller to bare for deg selv. Navy Beach tilbyr deg kystkomfortmat, som superfriske krabbekaker og hummerruller; for grab-and-go mat som føles gourmet, parkerer The Ditch Witch food truck ved siden av den berømte Ditch Plains Beach og har en massiv surferkult, takket være frokostburritoer og kanelboller. Ankomme tidlig; de er kjent for å selge ut.

En nautisk sommerleir med hytteinspirerte rom, Ruschmeyers er en mer lavmælt måte å glede seg over å være ute i sommer. Og mens Montauk er kjent for sine surfere, har en helt ny spennende vannsportopplevelse kommet, og du vil være den første til å oppleve (og gramere) den. Sjekk ut Prosjekt Surf og forbered deg på å sveve og fly over vannet etter en leksjon fra Richie eller Skylar, ingen bølger er nødvendige.

Lei av å nippe til rose og klør etter en iskald øl i stedet? Sjekk ut Montauk Brewing Co. , et uten bryggeri der du kan bestille fra et stort utvalg av håndverksbrygger fra Driftwood Ale til en Watermelon Ale til en dobbel IPA for henting på fortauskanten.

8 Newport, RI Anlegg, Arkitektur, Fasade, Bygning, Landemerke, Eiendom, Herregård, Palass, Villa, Bue, Getty Images

Denne kystbyen kan virke som et stille pusterom fra byen - og det er det - men vær forberedt på å være mye travlere med aktiviteter enn du vanligvis ville gjort i en kystby. Gå til havnefronten, men ta deg tid til å utforske byens ikoniske herskapshus - de er kjekkende nydelige og har hver sin unike, unike karakter. Fra The Breakers (bildet), Vanderbilts praktfulle sommer 'hytte' til Versailles-inspirerte Rose Cliff og Chepstow , designet for å ligne en storslått italiensk villa, vil du sannsynligvis ønske å tilbringe en dag med å bla gjennom de andre verdensrommene, store trapper og velstelte hager som byen Newport bevarer så vakkert. Ved solnedgang, sørg for å gå Cliff Walk, den forhøyede stien langs havet, for en fantastisk utsikt over solnedgangen.

Chanler på Cliff Walk har bare 20 rom, hver enkelt navngitt og designet for å gjenspeile luksus, sjarm og rik historie fra forskjellige historiske perioder. Gjester på Chanler kan nå delta i en sosialt fjern happy hour med lysthushytter spredt over den ekspansive plenen. Til middag, Dyrt har fantastisk utsikt over Atlanterhavet med bare tre ettertraktede bord som opererer onsdag til søndag, med to sitteplasser per natt. For å få et autentisk karibisk måltid på Haiti, kan du gå til Garden of Eve Restaurant , der du ikke vil angre på at du bestilte rykkekyllingen og 'Moss Drink'.

Når vi velger hvor du skal bo, er vi også delvis Castle Hill Inn og The Ocean House , som begge tilbyr gjestene førsteklasses service med nautiske vibber og kan skryte av spektakulære spisesteder. Nyåpnet i juni 2020, The Wayfinder Hotel gir liv til den livlige, lokale kulturen i Newport.

9 Lake George, NY en luftfoto av bolton landing i George Lake i New York State Jerry Trudell the Skys the LimitGetty Images

New Yorkere glemmer ofte at i hjertet av Adirondack-fjellene ligger Lake George, et reisemål som er fullt av fritidsaktiviteter, fantastiske innsjøer, en mengde grøntområder og mange muligheter for avslapning. Her kan du forvente late dager, og mange utsikter, som du kanskje kjenner igjen fra kunstverket til den berømte kunstneren Georgia O'Keefe.

Lake George strekker seg 32 miles lang og kan skryte av storslått fjellandskap. Det er mange aktiviteter for å holde deg opptatt, enten du foretrekker en dagsvinduhandel eller anser deg selv som en naturentusiast. Det ikoniske Sagamore på Bolton Landing er ideelt for luksuriøs innkvartering og eksepsjonell service, alt med utsikt over bredden av Lake George.

Hvis du leter etter overnatting som er litt mer rustikk, kan du sjekke ut Camp Orenda , det glamper på sitt beste. Deres egendefinerte lerrethytter er alle private og ligger i sine egne omgivelser, og gir deg det ultimate bakteppet for stjernekikk og turutflukter i det fri, og mange muligheter for sosial distansering.

Sjekk ut det nyeste bryggeriet i området, Bolton Landing Brewing Company , som kan skryte av forskjellige lokale håndverksøl som kjører spekteret fra mørke stouts til lyse IPAer.

10 St. Michael's, MD vertshus ved perryhytte Høflighet

Jordiske og elegante, og bare to timer fra Washington DC, tilbyr St. Michaels deg full av avslapning, natur, deilig måltid og rikelig med historie.

Sjekk inn i det fantastiske Vertshus på Perry Cabin , som var bakteppet for rom-com Bryllupsødeleggere . Ikke la navnet lure deg, dette koloniale herskapshuset har 78 sjarmerende rom som ligger langs sjøen Miles River, et privat Chesapeake Bay-innløp. Maksimer helgen din med Inn at Perry Cabin sommerprogrammering, slik at gjestene kan 'hoppe over broen' ombord på en elegant Hinckley-yacht, seile direkte rundt trafikken fra Annapolis til St. Michaels, for å komme raskere til det intime feriestedet ved vannkanten, som ligger langs Chesapeake Bay . I sommer lanserer eiendommen privat matopplevelse ved vannkanten, blant annet sikkerhetsprioriterte opplevelser, for å gjøre opphold så mye morsommere, men også privat og distansert.

Hvis du er lei av å jobbe med tennis- og golfsvingene, kan du gå til Talbot Street, som er kantet med en rekke kunstgallerier, butikker, spesialforretningsbutikker og antikvitetsbutikker. Fyll magen med det beste av den beste sjømaten på Crab Claw Restaurant , et av Marylands mest berømte krabbehus. Ikke bare vil du spise de ferskeste skalldyrene i livet ditt, men du vil også bli lært hvordan du skal knekke dem riktig.

elleve Kennebunkport, ME kennebunkport, maine Getty Images

Bare omtrent halvannen time nord for Boston ligger byen Kennebunkport, fylt med hummerhytter så langt øyet kan se. En elegant hytteferie venter kl Skjult dam , en enklave omgitt av en uberørt bjørkeskog, en gård med ferske grønnsaker og den fantastiske Goose Rocks Beach. Med følelsen av en luksuriøs sommerleir for voksne, forvandler eiendommen sin standard hotellopplevelse til private sommerleie i 2020. Per eiendommen ligner dette på det private sommerhuset i Maine du har drømt om - uten noen av planlegging, forarbeid, vedlikehold eller opprydding. ' Fasilitetene er fortsatt på tilbud, skjønt; forvent de varmeste vekkeoppringingene med fersk kaffe og konditorleveranser hver morgen til hytta din.

Spark opp føttene på White Barn Inn & Spa , som kan skryte av utmerket service, deilig lokal mat og over 7000 viner. Hans og hennes sykler er tilgjengelige på eiendommen for gjester å ta med seg til byen eller til stranden. For en spesiell kveld ute, prøv den nylig gjenåpnede White Barn Inn Restaurant , som kan skryte av en fireretters pre fix-meny som bruker alle lokale råvarer og råvarer.

For uformell bespisning er muslinger og hummerruller et must på Nunan’s Lobster Shack , som sitter utenfor banket sti og bare er åpen i tre timer om dagen, fra 5-8 m. Folk stiller opp før åpningen for å sikre et sted, og mat og service her er bare kontanter.

En forkjærlighet for friluftsliv blir lett til ro Snug Harbour Farm , hvor du kan kjøpe en rekke planter og blomster, se ponnier vandre rundt på eiendommen, beundre en nydelig påfugl og mer. For en middagsslurk kan du gå inn i det lokale Shipyard Brewery for en forfriskende melonøl. Her kan du blande og matche Maine-brus og en rekke øl for å lage dine egne seks pakker til stranden.

12 Saratoga Springs, NY dock som flyter på tåkete fjerntliggende innsjø Christopher Winton-StahleGetty Images

Omtrent 3,5 timers Amtrak-tur opp i staten eller en mer langvarig (men verdt det) naturskjønn kjøretur, har Saratoga Springs lenge vært kjent for sine rytterattraksjoner, med turister som strømmer fra hele verden for å delta på elite fullblodshesteveddeløp.

Og mens noen av disse opplevelsene på stadion sitter på pause ( og du kan holde rede på løpene her ), dette er fortsatt et reisemål det er verdt å sette på listen din for en lang, avslappende sommerhelg. For en unik spa-opplevelse, sjekk ut Spa delstatspark kjent for sine naturlige mineralkilder spredt over hele eiendommen. Besøkende kan ta en selvstyrt tur i det berømte naturlige vannet og lære om de naturlige helbredende egenskapene til vannet.

De Adelphi Hotel , opprinnelig bygget i 1877, åpnes nå etter den etterlengtede 5-årige renoveringen og restaureringen. Hvis du har lyst på en sen kveldscocktail, kan du gå til Night Owl , som har en art deco speakeasy-stemning med skjulte passasjer bak bokhyllene. Dessverre er det ingen dans for øyeblikket, men det kan ikke hindre deg i å nyte martini.

For å få en autentisk middagsopplevelse fra 1700-tallet, ta en titt på Olde Bryan Inn , et gammelt steinhus som serverer den koseligste tavernestemningen med åpen peis og deilig amerikansk mat. Sørg for å bestille fish and chips, og bestill - innendørs servering er begrenset for sikkerhetsbegrensninger. Farmers Hardware , en tidligere sykkel- og hagebutikk, serverer nå kun brunsj fredag-søndag. Dette stedet har en kreativ meny som er vel verdt et besøk; vårt tips? Bestill klebrig bacon.

1. 3 The Catskills, NY Vannmasse, Natur, Naturlandskap, Fjellformer, Naturlig miljø, Refleksjon, Vannressurser, Landskap, Highland, Bank, Getty Images

Hvis du bor i New York, setter pris på design, virkelig god kaffe og deilig fersk mat, var Catskills en region laget for deg. Med sine sjarmerende byer og moderne vertshus, frodige skoger, krystallklare badehull og restauranter utenom Brooklyn, surrer Hudson Valley med en frisk, kreativ energi.

De Eastwind Hotel and Bar kan skilte med 19 gjesterom og tre fantastiske Lushna-hytter som er tilgjengelige for bestilling. Disse A-Frame-hyttene gir en tilbaketrukket glampingopplevelse med en minimalistisk stemning, store vinduer med utsikt over Windham Mountain, luksuriøse Frette-sengetøy og grillutstyr for å nyte din sosialt fjerne brannkasse. Hva mer? Cocktailer kan leveres rett på døren.

Hvis du ikke er helt nedsenket i naturen, men du setter pris på en god utsikt, kan du prøve en suite på Scribner's Catskill Lodge , som har utsikt over Hunter Mountain. Spis på den fantastiske restauranten på stedet, Prospekt , og ikke gi surdeigsbrødet videre. De opererer med lavere kapasitet enn vanlig og tar ikke forbehold, så ring videre for å sjekke statusen. Andre matfavoritter i området inkluderer Brushland Eating House (prøv svinekjøttschnitzel) og den lokale ciderbaren, Wayside Cider , Peekamoose (til det ferske rosmarinbrødet og gressløksmøret), og North Branch Inn (for sesongens råvarer og den 100 år gamle bowlinghallen på kjøkkenet).

Kenoza Hall åpnet dørene 1. juli og skilte med et rolig tilfluktssted ved innsjøen som ligger ved Kenoza Lake i New York. Det restaurerte pensjonatet fra 1880, som spenner over 55 dekar, har 22 gjesterom og et omfattende Kneipp-inspirert velværeprogram. Et annet nytt luksushotell åpnet igjen etter en restaurering på flere millioner dollar, Urban Cowboy , med rustikk lodge vibes og clawfoot badekar for to med utsikt over skogen.

Brunette , som ligger i Kingston med parisiske vibber, er en vinbar som serverer et kurert utvalg av helt naturlige viner. Handle rundt på Humle Petunia , en drømmende blomsterbutikk som også lager smykker, hjemmevarer og kuraterte vintagestykker (kun åpen fre-søn) og Monkey Joe Roasting Company , som også fungerer som områdets beste kaffeplass - uten tvil. Til frokost, gå til Den alternative bakeren for deres berømte signatur frokostsmørbrød, Phoenicia Diner for eksklusive middagsretter, eller Heron i den søvnige byen Narrowsburg. For vedfyrt pizza, sjekk ut Kaatskeller , hvor middagen serveres i en koselig bungalow eller deres livlige utendørshage. Et annet populært stopp er Catskill Bestemmelser , hvor håndrullede sjokoladetrøfler, New York State Rye Whisky og lønnesirup inkluderer håndverkshonning. Nå åpnet, kan gjestene smake på hele samlingen sammen med kjøttpålegg fylt med spesielle lokale oster og kjøtt når de besøker Catskill Provisions Tasting Room. Husk å be om deres hjemmelagde sesongmessige sylteagurk, honningsmør og honningkake Etter å ha vært stengt i mer enn 20 år, Murphy’s Law Public House har åpnet igjen. Der kan du ikke gå galt med en bestilling av kylling og vafler eller en appetittvekkende burger.

14 Stowe, VT stowe, vermont høstlandskap med ikonisk hvit kirke med kirketårn Joanna C PechaGetty Images

Et besøk til Vermont krever karantene før ankomst, så vær sikker på at sjekk med turistsiden deres for oppdateringer før du kjører opp nord. Unnslippe kjas på Manhattan for et rustikt tilfluktssted i en av New Englands eldste byer. Sommertiden i Stowe er vanligvis kjent for vinteraktivitetene, og har også noen av de mest kjevefallende utsikten over de omkringliggende glitrende innsjøene, skyhøye topper og frodige grøntområder.

Gå til Stowe Mountain Lodge , hvor du kan nyte eksepsjonell service, god mat og en rekke kuraterte praktiske aktiviteter. Ingen tømmerhyttevibber her; forvent gulv til tak-vinduer, ultralukse bambusplater, dunfjærsenger, hvitevarer i rustfritt stål og muligheten til å låne fra eiendommens flåte av Mercedes Benz. Husk å sjekke ut Solstice , restauranten på stedet som kilder lokale råvarer og kjøtt, og har flyreiser med forskjellige mikrobryggere i Vermont. 36 hull golf venter på Stowe Country Club eller Stowe Mountain Club , begge med fantastisk utsikt over Mt. Mansfield mens du prøver å omfavne din indre Tiger Woods. Hvis golf ikke er din greie, er det fluefiskeopplevelser med Fly Rod Shop på en av Vermonts uberørte ørretbekker; eller, prøv litt fjellklatring med teamet på Sunrise Mountain Guides , som tar deg til ikoniske Smugglers Notch og Lake Mansfield Trail, men vil også overraske deg med noen lokale steder som du er sikker på å ønske å gramere.

Vindrikkere kan nyte en 'Water and Wine' -tur som inkluderer kajakkpadling til vingården, avsluttet med vinmatching og berømte Vermont-oster. Ølentusiaster kan oppleve 'Bike and Brew' med Fire poeng bryggeri , hvor gjestene sykler til fem av de beste bryggeriene i byen og blir belønnet med en flytur med deilig kald øl ved hvert stopp.

femten Bedford, NY bedford, ny Getty Images

Se for deg en lavmælt, koselig by bare en kort kjøretur fra Manhattan, hvor A-lister som Glenn Close, Richard Gere, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones og Martha Stewart liker å tilbringe fritiden - og high-end gjestfrihet hersker øverste. Det underlandet eksisterer, og det heter Bedford.

Hvil hodet på Bedford Post Inn , der service på toppnivå møter luksuriøse overflater som luksuriøst sengetøy, klo-fots kar og peiser. Eiendommen med 8 rom har gjort tiltak for å dypere sanitere og justere tjenester å følge COVID-19 helse og sikkerhet begrensninger.

Tilbring morgenen eller ettermiddagen på en av gjestgiveriets utendørs yogakurser og kveldene dine og nyt områdets overraskende haute cuisine. Besøk kroens restaurant på stedet, The Barn , som for øyeblikket er åpen for henting og uteservering. En annen må prøve er Vertshuset på Pound Ridge av Jean-Georges, med amerikansk mat fra navnekokken som ligger i et restaurert, rustikk-elegant hjem fra 1833. Eller velg fersk fisk som ble gjort på Harbour Fish and Co. ; ikke glem å prøve dampposer med muslinger og reker.

16 Norwalk, CT GrayBarns, Norfolk, Connecticut Nikki Glazer

Kystbyen Norwalk, CT, har en etterlengtet vekkelse takket være det nyåpnede Inn at GrayBarns . Det som en gang fungerte som en kunstnerpost, er nå et boutique-vertshus med seks suiter - med et stilig og deilig, taverna å starte opp som er omhyggelig renovert med et skarpt designerøye. Restauranten opererer nå med 50% kapasitet, og er tilgjengelig for uteservering og henting.

Kallenavnet et tilfluktssted, GrayBarns er et luksuriøst tilfluktssted for New Yorkere som ønsker et treff av New England-ro: rene hvite vegger, tilpassede himmelsenger, store fløyelssofaer og knitrende peiser venter. Området med utsikt over Silvermine River tillater utendørsaktiviteter som fotturer, fiske og sykling, men når gjestene ankommer eiendommen, har de en tendens til å tilbringe dagene med å slappe av ved innsjøen, lytte til lyden av fossen og nyte naturen som omgir dem.

Mens du er i byen, ta en tur over til den ikoniske steinen Sheffield Island fyr , som har stått siden 1868 for å se solnedgangen over vannet.

17 The North Fork, NY Landbruk, gård, plantasje, felt, plantesamfunn, landparti, landlig område, avling, kontantavling, vingård, Getty Images

Tenk deg om du skulle dra ut mot Hamptons, men deretter valgte å ta veien mindre reist, til Long Islands andre kyst. South Fork er hjemmet til Hamptons og Shelter Island, mens Nord kan skryte av noen av New Yorks beste vingårder og sjarmerende hoteller.

Hvis du er en mat- og vinelsker, er dette turen for deg. Greenport er bare et hopp fra Manhattan og bærer mye mindre av en overfylt scene enn de stadig populære Hamptons. Lokalt skjulte østers, gårds-til-bord-restauranter, vingårder og utmerket utsikt over vannet gjør Greenport til et virkelig avslappende tilfluktssted fra byen. Hvis du har lyst på østers, sjekk ut Little Creek Oyster Farm and Market , som ligger i en kunstnerisk forvitret agn- og redskapsbutikk. Her kan du nyte de ferskeste østersene til halve prisen - det vil si hvis du sjokkerer dem selv.

Preston House & Hotel , opprinnelig et 1905 historisk hjem på North Fork, har blitt restaurert og forvandlet til et 20-roms boutiquehotell. Lokal vingård, Kontokostnader, gir en morsom ettermiddag med vinsmaking med fantastisk utsikt over vannet. Eller kom innom Bedell Cellars for å smake på verandaen deres for å se ut på bølgende druer og en lavendelhage foran. Hvis vin ikke er syltetøyet ditt, kan du prøve et lokalt bryggeri, Greenport Harbour Brewing Co. , som serverer en rekke bryggerier og matalternativer sammen med morsomme plenespill og Adirondack-stoler. Innsidertips: Bestill kringlen.

Greenports nyeste hotell, Menhaden , er moderne, klassisk og avslappet med det vennligste personalet du noen gang vil møte. Eiendommen har innstiftet en COVID-19 sett med retningslinjer og prosedyrer for sesongen, slik at gjestene kan nyte North Fork trygt. Nyt North Forks eneste takterrasse på hotellet og lett tilgang til alt området har å tilby, inkludert lokale vingårder og stranden.

18 Greenwich, CT Hjem, hus, eiendom, boligområde, eiendom, bygning, eiendom, himmel, herregård, tre, Høflighet

Denne swanky lille Connecticut byen er så mye mer enn sitt ultra preppy rykte. Vi forstår det, det er kjent for sine hedgefondmilliardærer og Hollywood-typer - men gitt at det bare er en kort kjøretur fra New York City, er det en enkel måte å ta en pause fra betongjungelen og gå inn i det som føles som det europeiske landskapet.

The Homestead Inn (bildet her) er et omgjort viktoriansk herregård som ble omgjort boutiquehotell som er eiendommelig, elegant og en staselig måte å komme seg unna. For elskere av vintage-shopping: Sendt design er en lokal favoritt for luksuriøse vintage-stifter - tenk Chanel tweed og Gucci håndvesker. Avslutt helgen på et utendørs spisested for vannkanten L'EscaleDelamar Greenwich hotell , hvor du kan nyte utsikten over havnen mens du spiser på den ferskeste kongekrabbe, reker og østers du vanligvis drømmer om - bortsett fra her, du drømmer ikke.

19 Baltimore, MD Urban area, Cloud, City, Metropolitan area, Tower, Public space, Landscape, Town, Horizon, Landmark, Getty Images

Baltimore aka Charm City er hjemmet til Guinness første amerikanske bryggeri og mange matmarkeder, takbarer og restauranter, noe som gjør den til en ekte foodie-by.

Den nye luksuriøse eiendommen i byen, Pendry Hotel , er kronjuvelen i havnen der skylignende sengetøy, puter med smør i skinn og en svært fristende minibar med lokale spesialiteter venter på deg etter en lang dag med sightseeing. Ikke spis alle Utz Old Bay-potetgull og Kinderhook-blandede nøtter (også kalt Baltimore-spesialiteter) mens du sitter, fordi blå krabber i Maryland ved sjøen eller R. House mathall i Remington er ikke å gå glipp av. Den enorme 50000 kvadratmeter store plassen tilbyr utvalg av ti forskjellige retter. Høydepunkter inkluderer stekt kyllingesandwich kl BRD , blodpølsen kl Hvit konvolutt , og en klassisk Poke-bolle kl Tråd .

bygge kli en rampe for å komme ut av gårdsplassen
tjue Adirondack Mountains, NY en rolig scene ved hjertet av innsjøen i adirondacks i løpet av høsten Joseph Plotz

For New Yorker som har et sterkt behov for en frisk luftkur, se ikke lenger enn Saranac Lake, som ligger mellom Adirondack-fjellene hvor Mark Twain og Robert Louis Stevenson har kommet for å tilbakestille kropp og sjel. Sjekk inn Poenget , den intime private Adirondack-eiendommen ved innsjøen som opprinnelig ble bygget for William Avery Rockefeller II.

I dag tilbyr Point 11 forskjellige gjesterom og en 'husfest' -atmosfære, der besøkende får tilgang til alle de 75 mål av den bortgjemte eiendommen, og personalet forventer gjestenes behov. Her er turstøvler i alle størrelser tilgjengelige for gjester å låne, og det er ikke uvanlig at personalet arrangerer improviserte aktiviteter basert på gjesters innfall, begjær og hankering.

Besøk Village Mercantile , New York-statens eneste samfunnseide varehus, hvor du kan finne en mengde begrenset opplag, ikke så vanlige gaver fra lokale leverandører og kunstnere. Når du besøker en rustikk, skogaktig by, kan du forvente at lønnesirup er innlemmet i alt. Vi foreslår at du går til Campfire Adirondack Grill + Bar , festet til det historiske Hotel Saranac, og bestiller Mountain Power Jacks, kokkene lager pannekaker med havre og korn blandet med lokalt, organisk peanøttsmør - servert med lokalt tappet lønnesirup. For musikkelskere er gjemt tilbake i en sidegate Ampersound , en flott liten musikkbutikk med alt fra bongoer og saksofoner til stereoanlegg og CD-er.

tjueen Puerto Rico Calle San Justo San Justo Street, Old San Juan, Puerto Rico David MadisonGetty Images

Like under en 4-timers flytur fra NYC, åpnet Puerto Rico nylig dørene for reisende som ønsker en flukt til en karibisk øy fylt med et landskap med fjell, fossefall og den tropiske regnskogen El Yunque.

Sjekk inn i OLV Hotel ligger i det trendy Condado-området i San Juan med noen av øyas beste restauranter og uteliv bare noen skritt unna. Taket er nå åpent for gjester som ikke er på hotellet, og kan skilte med et superkult moderne basseng med utsikt over den rolige Condado-lagunen. Karibiske og asiatiske smaker blander seg ved Raya Restaurant , av den prisbelønte kokken Mario Pagan, som har en utrolig meny med smaker fra Thailand, Vietnam, Korea og Japan. Tenk wasabi grillet ost og rødbeter matcha iskaker.

Hvis du er en strandelsker, vil du ikke gå glipp av å besøke de vestlige strandlinjene i Krasjbåt for soling, surfing og snorkling. Bioluminescent Mosquito Bay er en favoritt for reisende som et klassisk karibisk gjemmested om dagen, og med vannet som forvandles om natten, og avgir en blå glød fra dinoflagellates-organismer som lever i vannet.

Gå til Calle del Cristo for gode fotomuligheter med gatens to berømte kapeller: San Juan Bautista-katedralen og Capilla de Cristo. For deilige tapas, sjekk ut Full Cup på The Black Eagle— bestill chistorra-pølsen og steinene mens du ser på solnedgangen over havet.

22 Philadelphia, PA adirondack fjell Getty Images

På grunn av COVID-19-pandemien er alle museene Philadelphia mest kjent for øyeblikket stengt - men heldigvis er museer ikke det eneste stedet å lære om historie i denne byen.

Rittenhouse Square og Old City har de beste butikkene, gatemarkedene og butikkene å besøke. Når du ønsker å komme inn, bestiller du rommet ditt på Ritz Carlton Philadelphia , et historisk landemerke som ligger beleilig til i sentrum av Center City. Forvent dramatisk arkitektur, sofistikert interiør og varm service på denne ikoniske eiendommen. For å legge til den moderne storheten på hotellet, kan du prøve den nylig installerte automaten Moët & Chandon, der Imperial Brut og Imperial Rosé får en spesiell Moët-mynt.

I øst finner du funky kule boligområder, BYOB restauranter, butikker og Phillys rikdom av historiske steder. I vest ligger luksusmerkene, advokatfirmaene og brownstones på Rittenhouse Square. Nyere i byen, ligger i det tidligere rådhus annekset som dateres tilbake til 1926. Livets store øyeblikk, som ekteskap og forretningsforetak, ble notarisert og fikk liv her, så hotellopplevelsen etterligner denne arven gjennom sin klassiske vekkelsesstil.

For en smak av lokale Philly-produkter, bakte godbiter, kaffe og lokale konfekter, sjekk ut Reading Terminal Market i East Market District. Mer enn 80 leverandører samles her hvor du kan smake på mat fra hele verden, inkludert indiske, meksikanske og greske spesialiteter. Må-besøke Vernick Mat og drikke har nylig forvandlet seg til en takeout-opplevelse akkurat som standout; du får en skikkelig godbit med den James Beard-prisbelønte kokken og eieren Greg Vernicks matlaging. En annen favoritt er Aqimero , en latinamerikansk restaurant med vedfyrte grillretter; Dette hotspotet er perfekt for deling og tilbyr også hjemmeopplevelser som best serverer spisesteder i en alder av sosial distansering.

2. 3 Bermuda Vannmasse, natur, hav, naturlandskap, himmel, kyst, strand, strand, hav, kyst- og havformer, Getty Images

Fra 1. juli ønsker Bermuda offisielt velkommen til turister som har testet negativt for COVID-19 innen 72 timer etter å ha reist. Øya er en 90-minutters flytur fra New York City, og et ekte tropisk paradis.

Bruk litt tid på å utforske øyas huler og frodige landskap, eller velg å tilbringe tiden din på stranden, i solen. Ta en båt for dagen for å virkelig nyte øyas krystallklare vann, og hvis du føler deg eventyrlysten, må du ta deg tid til å bade i en av de forlokkende hulene. Tilbring nettene dine på Rosewood Tuckers Point og nyt stranden på solfylte dager. Denne eiendommen er det ultimate innen luksuriøs gjestfrihet på øya. Det nylig gjenåpnede tidligere herskapshuset fra det 20. århundre ble boutiquehotellet, The Rosedon Hotel og Huckleberry Restaurant , er et annet bemerkelsesverdig alternativ.

Når du er klar til å dra ut eller bare er lei av soling på stranden, kan du utforske de søte butikkene og spisestedene i St. George. Nyt øyas klassiske, en sjømat sandwich på Seaside Grill eller.