Synger Bradley Cooper virkelig og spiller gitar i A Star Is Born?

Mikrofon, sanger, musiker, musikk, sang, musikkartist, ytelse, lydutstyr, ansiktshår, scenekunst, Peter LindberghWarner Bros.

Med utgivelsen av En stjerne er født , Bradley cooper Talentene får endelig oppmerksomheten de fortjener.

Cooper regisserte filmen og spiller hovedrollene som Jackson Maine, en country-country-sanger som møter den slående artisten Ally, spilt av musikalsk dynamo Lady Gaga . Paret har utrolig kjemi, og de to mottok Oscar-nominasjoner for sine roller. Cooper til og med ble med på Gaga på scenen under hennes Vegas-bosted i januar.

michael douglas og catherine zeta jones

En mengde live musikalske numre er med i filmen, men utfører Cooper virkelig dem alle? Her er alt du trenger å vite.Cooper trente i seks måneder slik at han kunne opptre i filmen.

Cooper gjennomgikk en seriøs trening før han spilte Jackson Maine. Per Underholdning i kveld , skuespilleren hadde sang-, gitar- og pianoleksjoner i seks måneder bare slik at han kunne portrettere en countrysanger i filmen.


Ved siden av den utmattende musikalske timeplanen var Cooper også med på å skrive filmens manus, regisserte filmen og var med å skrive flere sanger for lydsporet. Ingen stor sak.

latterlinjer behandling før og etter
Relatert historie

Lady Gaga var imponert over Cooper's sangevne.

Mens hun promoterte filmen i september 2018, åpnet Lady Gaga opp Graham Norton Show omtrent første gang hun hørte Cooper synge. Hun avslørte: 'Jeg ble blåst bort av ham. Han synger fra sin sjel, han synger fra tarmen. ' Tilsynelatende overbeviste regissøren henne om hans evne til å spille Jackson Maine på deres første møte takket være hans utrolige stemme.


Cooper opptrådte live på Glastonbury i 2017.

For å sikre at filmen så og hørtes så ekte ut som mulig, Cooper tok scenen på Glastonbury å filme scener for En stjerne er født . Fans var selvfølgelig overlykkelige over å se den berømte skuespilleren spille gitar og synge sammen med Lady Gaga, Metallicas trommeslager Lars Ulrich og Kris Kristofferson, pr. MTV Nyheter . Opptakene er nå en del av den ikoniske filmen.