Game of Thrones Sesong 7 Episode 3: 12 Ting å vite om 'The Queen's Justice'

Hår, pels, pelsklær, skjegg, menneske, ansiktshår, tekstil, langt hår, skjermbilde, kjeve, HBO

SPOILER ALERT for Game of Thrones sesong 7, episode 3, 'The Queen's Justice.'

Jon Snows ankomst til Dragonstone var alt annet enn et varmt besøk til tante Daenerys hus. Men bortsett fra deres møte, skjedde et nytt etterlengtet møte i Nord, og Cersei fikk mye av det hun ønsket. Gjennomgå de beste øyeblikkene nedenfor.

(Gikk glipp av forrige ukes episode? Ta igjen vår oppsummering .)Jon Snow og Ser Davos ankommer Dragonstone.

Scenen åpnes med Jon, Davos og noen få menn som lander ved bredden av Dragonstone. De blir ønsket velkommen av Tyrion, Missandei og noen Dothraki-menn. Jon og Tyrion har en hyggelig utveksling, litt innhenting og småprat siden de sist så hverandre på The Wall. Etter å ha snakket kort med Missandei, forteller Davos at Jon Dragonstone har endret seg. Mens han gikk mot slottet, spør Tyrion Jon om Sansa og forsikrer ham om at ekteskapet med henne var lurendreiet og ikke fullbyrdet. Plutselig flyr en drage over hodet, sjokkerende Jon mens han ser Danys tre skapninger sveve over Dragonstone. (Han har aldri sett dem før, men lite vet han at han er mye nærmere dem enn han tror!)

hva er kardashians mellomnavn

Melisandre har brakt ild og is sammen.

Som Jon og co. gå inn i slottet, Melisandre og Lord Varys ser ovenfra. Hun vil ikke vise ansiktet til besøkende - selv om det er hun som foreslo at de møtes - fordi hun ble forvist fra Nord for å ofre prinsesse Shireen. 'Jeg har ført is og ild sammen,' forteller hun til Varys. Når hun innrømmer at hun er på vei til Volantis, foreslår Varys at hun blir der, fordi hun ikke ville være trygg her. Hun svarer: «Jeg må dø i dette rare landet. Akkurat som deg.' Hun og Varys deler et illevarslende utseende.

Jon og Daenerys kommer endelig ansikt til ansikt.

Når Jon og Daenerys endelig møtes, holder hun seg tro mot ordet sitt og ber ham bøye kneet - i sin tur vil hun kalle ham Nordens vaktmann. Hun bemerker at en lignende utveksling fant sted mellom deres forfedre Torrhen Stark og Aegon Targaryen. Men Jon vil ikke gjøre det. I stedet ber han om hennes hjelp til å beseire de hvite vandrere og de dødes hær. 'Hvis de kommer forbi The Wall og vi krangler innbyrdes, er vi ferdige,' sier han.