Harry og Meghans fotograf avslører hvorfor hun hadde en ren kjole på forlovelsesbildene

Hår, panne, frisyre, smil, øyenbryn, øye, funksjonær, kjærlighet, fotografering, lykkelig, Alexi Lubomirski / Getty

Når prins Harry og Meghan Markle er offisielle forlovelsesbilder ble utgitt i desember 2017, en stor detalj fanget seernes oppmerksomhet: den kommende brudens kjole. Markle hadde på seg en Ralph & Russo couture-kjole til fotograferingen, som inneholdt en perlet og brodert gjennomsiktig topp (over en naken fôr) og et skummende mørkt skjørt.

Det luksuriøse garderobevalget var uventet for en snart kongelig, ikke bare for sin avslørende bodice, men også for sin $ 75.000 prislapp . Kjolen snudde hodet og pusset noen fjær, men den tjente som enda en uttalelse om Markles gradvis trossende kongelige tradisjon.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)Alexi Lubormirski, den anerkjente fotografen bak portrettene, var 'veldig sjokkert over reaksjonen' på kjolen, fortalte han. Underholdning i kveld The Daily Front Row Fashion Awards på søndag.

Men prosessen med hvordan Meghan valgte den kjolen var veldig enkel. 'For å være ærlig prøvde vi på et par forskjellige ting, og det var bare en ting hun følte seg komfortabel i, så vi tenkte egentlig ikke,' Er det naken? 'Eller noe. Vi tenkte bare: 'Føl deg komfortabel og la oss lage noen fine bilder,' minnes han.

Så der har du det. Meghan prøvde ikke å heve øyenbrynene; hun var bare komfortabel. (Vi vil også føle oss komfortable i couture.)

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Lubomirski sølte også søte detaljer bak kulissene om sin tid med å jobbe med Harry og Meghan, som ønsket at portrettene deres skulle være 'tilgjengelige (og) relatable'.

'Da jeg møtte dem for å se om vi stemte, var de bare søte, og hver gang de så på hverandre, var de like, ( fniser ), ”Tilføyde Lubomirski OG . 'Jeg var som,' Dette blir bra. Dette blir lett. 'Jeg sa,' Jeg vil bare skyte deg slik. Slik er du. '

Det ser ut til at vi fikk en av de søte PDA-øyeblikkene i det ferdige produktet:

hvordan ser susan boyle ut nå
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Sikkert nok var den faktiske fotograferingen en lek for Lubomirski, fordi fagene hans 'var så naturlig forelsket'. Det hjalp også at både Harry og Meghan var vant til å være foran kameraet fra henholdsvis hans kongelige plikter og hennes skuespillerkarriere.

'Så det var fantastisk å ha henne som en slags trener på settet,' beskrev fotografen. Han førte henne på en måte og hun ledet ham gjennom, og hun gjorde det bare veldig hyggelig og enkelt. '

Vi kan bare forestille oss hvor flotte bryllupsbildene deres vil være når de knytter knuten 19. mai.

Vil du ha flere kongelige? Nå kan du se alle de beste episodene fra Basarens Royal Watch - akkurat her på Prime Video .