Jeg helbredet min cystiske kviser med dette naturlige tilskuddet

Brokkoli, Cruciferous grønnsaker, Grønnsak, Hånd, Plante, Mat, Gress, Naturlig mat, Finger, Supermat, Getty Images

Jeg har hatt 'dårlig' hud for det som føles som hele livet mitt. I virkeligheten startet kviser tidlig i tenårene, som det gjør for så mange andre. På videregående føles det normalt å ha kviser — hvem gjør ikke det ? Men kampen min mot kviser virket alltid vanskeligere enn vennene mine, på grunn av det faktum at jeg er allergisk mot de fleste antibiotika dermatologer foreskriver hudproblemer. Så jeg stolte utelukkende på aktuelle behandlinger med benzoylperoksid og salisylsyre; noen ville jobbe en liten stund, men da ville kvisen min komme tilbake igjen.

Da jeg kom på college, begynte jeg å ta prevensjon for å temme utbruddene mine, og det fungerte som et mirakel i omtrent to år - helt til den dagen jeg havnet på legevakten med brystsmerter. Jeg var for redd til å puste en annen pille etter det. Så jeg gikk tilbake til emner - hudlegen min foreskrev Retin-A Micro og de irriterende hudproblemene mine ble løst igjen.

Men bare noen få måneder av 30-årsdagen min, kom akne igjen med hevn - i form av dype, smertefulle cystiske støt. Denne nye formen for kviser var ulik noe jeg hadde opplevd tidligere, og jeg hadde ingen anelse om hvordan jeg skulle bekjempe den. Jeg begynte å gjøre hyppigere hudlege besøk, fikk månedlige ekstraksjoner og kortisoninjeksjoner når det var nødvendig, men det slapp ikke.hva du skal ha på deg til strandbryllup

Jeg begynte også å jobbe med en kjendisestetiker, som tilfeldigvis er kjent for henne henne. Artikler har blitt skrevet for å rose dens effektivitet - men det fungerte ikke for meg. Rouleau forklarte at det ikke fungerer for alle, fordi hvert tilfelle av kviser er unikt. Jeg endret kostholdet mitt og holdt meg borte fra meieriprodukter. Jeg prøvde så mange forskjellige kremer, potions og gadgets, men kvisen sprang ikke ut. Cysterene dukket opp så voldsomt, at jeg praktisk talt flyttet inn hos hudlege.

Hvis du noen gang har hatt akne - vet du hvordan det føles å være på slutten. Jeg var overbevist om at jeg aldri ville ha klar hud igjen, og mens jeg liker å tenke at jeg har en hederlig dose selvtillit, begynte det å ta en alvorlig toll. Selvdagene mine var over. For å gjøre saken verre, betyr den mørke huden min at jeg også er utsatt for hyperpigmentering (se noen bilder nedenfor). Ethvert tegn på betennelse i ansiktet mitt etterlater et mørkt merke som det kan ta måneder å falme bort - selv med resept på hydrokinon.

Ansikt, hår, nese, hake, hud, kinn, panne, hode, kjeve, øyenbryn,

Hudlegen min foreskrev meg deretter Spironolactone, et kardiovaskulært medikament, sa hun kunne hjelpe med hormonelle oppblussinger. Etter en rask blodprøve begynte jeg å ta den to ganger om dagen, men kort tid etter begynte jeg å oppleve brystsmerter. Jeg sluttet straks å ta den, skuffet nok en gang. Legen fikk det til å virke som Acctuane var min siste utvei, men jeg gjorde ikke ønsker å gå den veien (de potensielle bivirkningene var bare for mye for meg å håndtere). Utenom alternativene henvendte jeg meg til Google, som man gjør. Jeg brukte timer på å bla gjennom Amazon-anmeldelser og oppslagstavler — og det var her jeg først kom over akronymet DIM. En kommentator på Into The Gloss hadde begeistret for en helbredende kvisepille - DIM - og hvordan det var en helt naturlig måte å fjerne hormonell hud på. Andre anmeldelser på forhandlerens nettsteder og blogger om naturlig helse gjenspeiler følelsen av den første. Jeg trengte ikke å lese mer. Dette var det, billetten til endelig å kurere huden min.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Chrissy Rutherford (@chrissyford)

For de som aldri har hørt om det før (det hadde jeg absolutt ikke gjort) —DIM står for diinodolymlethane. Det er en matbasert forbindelse som finnes i korsblomstrede grønnsaker som brokkoli, kål, blomkål og rosenkål som støtter hormonell balanse. Det er i utgangspunktet som å få en super dose greener hver dag som kan rydde opp i din hormonelle kviser, og som til og med kan redusere PMS-symptomer. Det er også blitt spioneringen som en underlig løsning for kvinner i overgangsalderen. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center anerkjenner til og med sin evne til å ha både betennelsesdempende og krefteffekter.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Chrissy Rutherford (@chrissyford)

DIM-tilskudd 200 mg - DIM Diindolylmethane Plus BioPerine 60-dagers tilførsel av DIM for østrogenbalanse, hormonell overgangsalder, kviser, PCOS, kroppsbyggingSmoky Mountain Naturals amazon.com$ 18,95 HANDLE NÅ

Etter å ha tatt det i bare to uker, la jeg merke til en endring. Jeg brøt ut mindre. Omtrent en måned senere virket det som om kvisen min hadde stoppet helt. Da aktive cyster forsvant, var det ingen nye som dukket opp for å erstatte dem. Stol på meg, jeg kunne knapt tro det. Etter å ha hatt smertefulle, stædige zits, utallige kortisoninjeksjoner på hudlegeens kontor (mitt siste besøk før jeg startet DIM fikk jeg seks injeksjoner!) - miraklet jeg lette etter ventet på meg på Amazon.com for $ 18 . BUTIKK

Jeg har gått på pillen — DIM, det vil si — i seks måneder, og jeg kan med glede rapportere at huden min fremdeles er grodd, bortsett fra noen få arr som fortsatt henger på kinnene og kjevebrettet. Jeg har hatt lite som ingen bivirkninger, og både gynekologen min og hudlegen ga det sitt godkjenningsstempel for å fortsette å ta det (sjekk alltid med legen din før du svelger et nytt tilskudd). Merkelig nok, da jeg først nevnte det for dem, hadde ingen av dem hørt om det før. Og det hadde ikke så mange andre kvinner jeg delte hudproblemene mine med. Så jeg er her for å rope det fra de digitale hustakene: DIM har vært min frelsende nåde. Etter alle disse årene er huden min endelig, vakkert klar.

Oppdatering august 2019

Det går ikke en uke der jeg ikke mottok e-poster eller Instagram DM-er fra lesere som enten har DIM-suksesshistorier å dele eller vil vite om jeg fortsatt tar supplementet og om det fremdeles fungerer for meg. Så jeg trodde jeg skulle dele en offisiell oppdatering med alle.

Jeg er ganske dårlig til å ta piller konsekvent, så når jeg hadde oppnådd de ønskede resultatene i 2017, tok jeg en pause fra kosttilskuddene. Kvisen min holdt seg i sjakk en stund, bortsett fra noen få hvite hoder her og der som jeg kunne håndtere. Imidlertid ble ting definitivt forverret i år, og cystisk kvisen min føltes nok en gang litt ute av kontroll. Jeg begynte å ta DIM en gang om dagen i en uke eller så, men falt deretter av vognen.

scott michael foster og laura prepon

Den siste måneden har jeg forpliktet meg til å ta det hver eneste kveld, og juryen er fremdeles ute på om supplementet fortsatt fungerer. Min første prøve med DIM fikk meg til å se resultater innen to uker, men en måned inn, og jeg får fortsatt dype smertefulle cyster, men kanskje ikke i samme hastighet som før. Jeg kommer til å holde på det i en måned til og se om ting ordner seg, men jeg begynner definitivt å tro at DIM ikke er en langsiktig løsning. Imidlertid vil jeg fortsatt anbefale det til alle som leter etter lettelse.

Oppdater april 2020

Jeg fortsetter å motta så mange meldinger fra folk som har funnet denne historien som har hatt stor suksess med DIM eller vil vite om jeg fortsatt tar den. Jeg ga det noen måneder til og så ingen forbedring med tillegget. I november 2019 byttet jeg hudlege og begynte å se Dr. Bhanusali som jeg tidligere har jobbet med på laserbehandlinger for hyperpigmentering. Han skapte to forskjellige aktuelle forbindelser - retinoid om natten, og blandingen ble brukt til å behandle rosacea på dagtid, og jeg så store forbedringer med en gang. Huden min er fremdeles ikke perfekt, men det er en enorm forbedring fra der jeg startet. Jeg anbefaler likevel sterkt å prøve DIM for de som leter etter litt kviser.