Jennifer Aniston er ikke gravid, til tross for ryktene

Ansikt, smil, krage, skjorte, kåpe, yttertøy, kjole skjorte, ansiktsuttrykk, stil, formell slitasje, Getty Images

Jennifer Aniston er ikke gravid, bekreftet hennes rep OG .

'Hun er ikke gravid. Skam på InTouch for å gjøre opp hele historien, men dette er ikke første gang de gjør det. Det du ser er at hun nettopp hadde hatt en deilig stor lunsj og at hun følte seg trygg på privat eiendom, 'sa representanten.

Rapporter om skuespillernes graviditet brøt tidligere i dag da InTouch rapporterte at hun ventet sitt første barn med ektemannen Justin Theroux. En 'kilde' som er nært paret hadde 'bekreftet' nyheten til bladet.sang zac efron i musikalen på videregående

I tillegg, noen nye bilder av paret som ferierte på Bahamas, med Anistons utsatte mage, ga tvilsom bevis for en babystøt.

Selvfølgelig er dette ikke første gang Aniston er gravid. De plakat barn av graviditet rykter var antatt å forvente da hun så ut til å ha en babyhump på den røde løperen tilbake i februar. (Det kalles å være et menneske og ha på seg en tett kjole, folk.) Det ryktes også at hun hadde med seg tvillinger i fjor høst og tilbake i 2012 (spoilervarsel: det var falsk begge ganger). I 2015 trente søkeordet 'Jennifer Aniston gravid' mer enn 'er vi i krig.' Selv om graviditetsrapportene ikke er sanne, virker publikum veldig ivrige etter at Aniston allerede skal få en baby.

Kan Jen leve?