Kanye West erklærer offisielt at han ikke lenger støtter president Donald Trump

tidal launch event nyc tidalforall Kevin mazurGetty Images
 • Kanye West erklærte i et nytt intervju med Forbes at han ikke lenger støtter president Donald Trump.
 • Rapperen avslørte flere av sine planer om angivelig å stille som president i årets valg og hvorfor han ikke lenger tror på Trumps evne til å lede landet.

  Kanye West vil at verden skal tro det han stiller som president , og for å overbevise oss ytterligere, erklærte han i et nytt intervju med Forbes at han ikke lenger støtter president Donald Trump.

  game of thrones kjoler til salgs

  Mens han delte flere detaljer om hans antatte kommende kampanje (og det nye politiske partiet kalt bursdagsfesten, fordi, og vi siterer, 'Når vi vinner, er det alles bursdag'), gikk rapperen og motedesigneren på plata og sa at han 'tar den røde hatten av. '

  De siste årene har rapperen blitt synonymt med presidenten, og sjokkerte fans over hele verden ved å vise sin støtte til Trump - inkludert besøk til Det hvite hus og foto ops foran Trump Tower i New York, så vel som tilsynelatende chummy tweets mellom de to . Wests ros av Trump har hevet øyenbrynene gjennom årene, men spesielt i dagens politiske klima. De siste ukene har presidenten gjort det avviste oppfordringen til å utvise landets politi etter Black Lives Matter-protester, truet livene til DACA-containere , og viste liten eller ingen hensyn til velvære for minoriteter av noe slag i USA.  West avslørte også at han registrerte seg for å stemme for første gang for bare noen få uker siden.