Lana Del Rey deler to nye sanger med A $ AP Rocky

Alkohol, moro, drikke, fest, begivenhet, smil, likør, øl, drikking, fritid, Getty Images

Lana Del Rey hadde premiere to nye sanger med A $ AP Rocky i ettermiddag, som vises på hennes kommende album Lyst etter livet , ut 21. juli. Still inn begge sporene nedenfor.

'Summer Bummer' har Rocky og rap breakout-stjerne Playboi Carti over en beat produsert av Boi-1da (som tidligere har arbeidet med Rihanna, Drake, Kendrick Lamar). Den hjemsøkende sangen er en mørk blanding av Del Reys klassiske stil og hip-hop-påvirkninger.

Hun croons i refrenget:Hip-hop om sommeren
Ikke vær bummer, baby
Vær min undercover elsker, baby
Høye topper om sommeren
Ikke vær bummer, baby
Vær min undercover elsker, baby

'Groupie Love' er litt mer kjent med Del Reys karakteristiske California-lyd, med den sløve vokalen hennes som svever over hi-hatter og en langsom groove. Rocky lager en komo i et av de senere versene i sangen, som dreier seg om en kunstners romantikk med en fan.

American horror story sesong 6 kapittel 4

Del Rey forklarte at hun hadde fire sanger som hun ønsket at Rocky skulle rap på, men han og produsenten hans, Hector, likte best 'Groupie Love'. 'Så han kom ned, og han gjorde et vers, og så bestemte han seg faktisk et par måneder senere for at han ville gjøre det annerledes, så han gjorde et annet vers, og så endret vi produksjonen litt,' sa hun.

Sluttresultatet er det du hører nedenfor.

hva du skal ha til et vårbryllup 2019

Selv om dette er deres første offisielle spor sammen, har Del Rey og Rocky faktisk samarbeidet tidligere. Han dukket opp i hennes 'National Anthem' musikkvideo i 2012, men de har også en haug med felles spor de har jobbet med gjennom årene som aldri har blitt gitt ut, avslørte sangeren på Beats 1 Radio.

'Han reiser mye, men når han er i byen, vil jeg komme ned til studioet og høre hva han jobber med og bare gjøre bakgrunnsstemme på sporene hans,' sa hun. 'Det er sannsynligvis mange spor vi begge er på.'

Tilsynelatende deres forhold går utover musikk. Del Rey spøkte at Rocky, et moteikon i seg selv, også gir henne stilråd. 'Noen ganger ser han meg og blir som,' L, hva har du på deg? ', Sa hun. 'Han er mye mer fremtidsrettet enn jeg.'

Del Rey har tidligere ertet begge sangene på Instagram før de hadde premiere på Beats 1 Radio i dag. Nå som de er ute i verden, er vi klare til å spille dem på repetisjon.