Klar, klar, Jet: 20 reisekontoer å følge på Instagram

Naturlig miljø, Ørken, Sand, Eolisk landform, Landskap, Sahara, Arkitektur, Dune, Historisk sted, Fotografi, Instagram

Disse reiselivsfansene vet hvordan de skal lage godt øye-godteri, er lidenskapelige om sine reiser og vet hvordan de skal reise med stil. Hvis du tenker å hoppe på en flytur til Bali, gå på en afrikansk safari eller ønsker å utforske Sør-Frankrike, foreslår vi at du gjør det stedfortredende gjennom disse jetsetterne først. Disse eventyrlystne influencers er anbefalt for anbefalinger om hvor du skal bo, hva du skal spise og hvordan du kan leve som en lokal. Husk å samle tipsene og triksene underveis for å fange de perfekte bildene på ditt neste eventyr. Vær forberedt på å få stor misunnelse, disse feeds er ingen spøk.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor@earthpix

Skogdrøm 🌲 Foto av @neohumanity

Et innlegg delt av 🌎 🌎 🌎 Earthpix 🌍🌏🌎 (@earthpix) 28. desember 2017 klokka 08.34 PSTDette er en samling av noen av de beste reiseskuddene på Instagram, og dette er håndtaket for å se på uendelig godteri - enten du leter etter bilder av fantastiske snødekte fjell, salige strender eller noen av verdens mest fengslende byer.

@ loic.lagarde

God morgen Barcelona! Gratulerer St. George! 🌹 🌹. . . #living_europe #living_destinations #barcelona #super_europe #ig_europe #europe_vacations #barcelonagram #spain #espana # ig_españa #igerspain #igerbarcelona #ilovebarcelona #barcelonainspira #beautifulmatters #beautifuldestincas #speaits_c #

nye filmutgivelser for desember 2016

Et innlegg delt av Loïc Lagarde (@ loic80l) 23. april 2017 klokken 12:48 PDT

Loic Lagarde ’S fotografering er utenomjordisk, bokstavelig talt. Hans fotograferingsferdigheter skinner virkelig i hans samling av nydelige bilder fra hans utforskninger over hele verden - og du kan følge hver og en av dem, fra Paris til Patagonia, via hans konto.

@beautifuldestinations

Hold deg gylden (📷: @sefayamak)

Et innlegg delt av BEAUTIFUL DESTINATIONS (@beautifuldestinations) 23. april 2017 kl 10:18 PDT

Et knutepunkt med drop-dead fantastiske reisebilder er det som fikk dette viktige Instagram-influensersamfunnet nesten 9 millioner følgere - og det er bare for denne kontoen. Vakre destinasjoner er en av syv kontoer som krønikerer verdens vakreste ting, fra hotell til klær til mat, og som gir deg alt innen fingertuppene for å glede deg. Deres hovedberetning er hva som har fengslet oss i timevis; vi kan ikke få nok av de forskjellige stedene å dra, og helt fantastiske ting å se deres nettverk av dyktige fotografer har fanget.

@reiser du

Bare en vanlig morgen i Kenya 👅

Et innlegg delt av JACK MORRIS (@doyoutravel) 5. april 2017 klokken 02:58 PDT

Det er vanskelig å ikke gå seg vill Jack Morris ’Feed med imponerende bilder fra hele verden. Han bor for tiden på Bali, men bruker mesteparten av tiden på å fotografere og utforske verden sammen med sin andre halvdel, @gypsea_lust , og feeds deres er definisjonen av #relationshipgoals og #travelgoals.

@gypsea_lust

Es Ørken & tom; A S I S 🌵 @visitAbuDhabi #InAbuDhabi #Ad

Et innlegg delt av LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) 13. april 2017 kl.15: 36 PDT

Fra sanddynene i Abu Dabi til eterisk havutsikt i Hellas, Lauren Bulls Bildene våre får oss til å ønske å bestille turen til hvor hun er med en gang - og se like bra ut i bikiniene hun sporter mens hun gjør det.

@_itsbeautifulhere

s c r o l l i n g | gjennom mine fav-reisekontoer mens jeg ventet på flyet mitt til LA, og denne fangsten av @n Northernelg har stoppet meg i sporene mine 🙌🙌🙌. Wowee. Jeg har alltid lengtet etter å besøke Lofoten-øyene ... og nå Hamnøy, du er smackbang på toppen av min reiselyst for Europa i sommer. #traveldreams #itsbeautifulhereinNorway

Et innlegg delt av det er vakkert her. (@_itsbeautifulhere) 14. april 2017 klokken 15:58 PDT

Gigi Hopkins 'feed er en gratis byguide til stedene vi vil dra til nå. Hun forlot jobben for å leve livet på veien, og deler sine favorittfunn til sitt lojale publikum. Fra Catskills i Upstate New York til Orpheus Island i Australia, kan du stole på at hun veileder deg til de hotteste stedene og skjulte perlene, spesielt når hun chatter om hjembyen Melbourne, eller med sine beste tips til BAZAAR.com som en av våre medvirkende reiseredaktører.

@wearetravelgirls

LAC BLANC, CHAMONIX // Den magiske Lac blanc fanget av Faten Hamouda @ faten09 ⠀ ⠀ ______ ⠀ ⠀ Reisetips fra Faten ↠ Le Lac Blanc er en vakker og uberørt innsjø som ligger nær Chamonix (Frankrike). Fra Argentières er det en 4 timers tur som er absolutt verdt det. Når du kommer til sjøen, blir du belønnet med fantastisk utsikt over de majestetiske fjellene over dalen og fascinerte alpine ibexes. Det beste er at du kan overnatte på tilfluktsstedet ved innsjøen, som vil gjøre deg i stand til å oppleve magiske lys ved soloppgang og solnedgang (ikke glem å sjekke om det er åpent på forhånd!). ⠀ ______ ⠀ ⠀ For å gjøre samfunnet vårt til et informativt og lærerikt sted for våre kvinnelige følgere, velger vi nå bilder fra innsendinger, inkludert detaljerte reisetips og råd om destinasjonen. ⠀ ⠀ Send inn bilder og reisetips for en funksjon på Instagram på WeAreTravelGirls.com/Photo-Submission/ ⠀ ______ ⠀ ⠀ #wearetravelgirls #chamonix #lacblac #lakeviews #winterdestinations #france #visitfrance #mountains #outdoorwomen #travelgirlstravel reisefellesskap #girlboss #femaletravel #femaletraveller #traveltheworld #womenintravel

Et innlegg delt av We Are Travel Girls Community (@wearetravelgirls) 20. desember 2017 klokken 14:19 PST

Den ultimate samlingen av reisebilder fra andre reisesider, @wearetravelgirls ’grunnleggere @beckyvandijk og @vanessarivers tar sikte på å kuratere det mest sammenhengende feedet med levende og informativt innhold. Hva vi elsker mest? Reisetipsene deres, som de ofte inkluderer i bildeteksten.

@kellyalack

Å mann. Monument Valley, UT ved solnedgang. Ingen ord.

Et innlegg delt av Kelly Lack (@kellyalack) 30. des. 2016 kl. 17:18 PST

Kelly Mangel , en alun hos noen av de beste livsstilsbedriftene som Martha Stewart, One King's Lane, og Få øye på gleder Instagram-tilhengerne med vakkert kuraterte bilder av favorittstedene hennes (ordspill ikke ment) fra hennes siste reiser. Når du reiser til California, kan du slå Instagram-kontoen hennes for skjulte perler - hun er basert i San Francisco og vet det beste i Vesten.

@annstreetstudio

1. desember i Provence, våkner til et vinterunderland ️

Et innlegg delt av Jamie Beck (@annstreetstudio) 1. desember 2017 klokka 9:25 PST

En av våre favorittfotografer, Jamie Beck , har tatt fantastiske motebilder parret med eventyrene sine rundt om i verden i årevis - men hennes nylige flytting til Provence har fått henne til å bli en plass på denne listen. Vi har henvendt oss til Jamie for alle ting fransk for sent; hennes riffs om klassisk kunst, hennes ukentlige turer til markedet som ble fortalt om historiene hennes, og hennes besettelse med å bo i et fransk slott får oss konsekvent til å komme tilbake for mer.

@taramilktea

Beste. Badekar. Noen gang. 🛀🏻🍷🌹 @ritzcarlton #rcmemories

Et innlegg delt av Tara Milk Tea (@taramilktea) 27. mars 2017 klokken 04:12 PDT

Bortsett fra å være mesteren på mat (spesielt søtsaker! ) bilder og fantastisk selvportretter , Taras feed inneholder også bilder av kjevefall fra destinasjoner fra hennes nylige opplevelser til lystverdige destinasjoner som Chiang Mai, Shibuya, Jaipur og Finland. Hennes feed kommer komplett med perfekt utformede bilder, de beste hotellene å overnatte på og noen av de beste hemmelige stedene å unne seg dessert underveis.

@muradosmann & @natalyosmann

#followmeto Varanasi, India med @natalyosmann. Min favoritt så langt :).

Et innlegg delt av Murad Osmann (@muradosmann) 12. november 2015 klokka 9:27 PST

Murad og Nataly Osmann av #FølgMeTo er Instagrams opprinnelige reiseinspirasjonsduo, og er ansvarlige for å skape den ikoniske håndholdingsposen vi ofte forbinder med par på farten. Det Moskva-baserte paret stopper ikke bare ved kjevefallende bilder; de reiser til land for å kuratere det beste innen lokal designermode også, og bruker det til å style sine ikoniske bilder. Gå til regnskapet for det beste innen reise, stil og noen søte utfall av hvordan deres feed tar form.

@jackharding

Du nyter virkelig en rolig morgen ved Moraine lake, Canada 🇨🇦 med hovedmannen @philngyn 🤙🏼

Et innlegg delt av Jack Harding (@jackharding) 20. desember 2017 klokken 08:58 PST

Jack Hardings landskapsbilder er uten sidestykke. Når du tenker på å bestille en tur, kan du vurdere eventyrene hans (og de fantastiske bildene du vil få av dem til feeden din!) Hvis du brukte håndtaket hans som reiseguide.

@lucylaucht

Film fra Italia, sommer ‘17

Et innlegg delt av Lucy Rose Laucht (@lucylaucht) 1. des. 2017 kl. 13:51 PST

Feeden til @ lucylaucht ser ut som et galleri med bilder du vil kjøpe og henge på veggen din. Hennes turer rundt i verden og de fantastiske bildene hun tar av dem vil legge utallige byer til bøttelisten din; forvent fantastiske strender, bybilder og et moteøyeblikk her og der.

@finduslost

• hver helg med deg er et eventyr 🏰✦

Et innlegg delt av TRAVELERS • Selena + Jacob (@finduslost) 28. januar 2017 klokken 07.29 PST

Ifølge Instagram forblir paret som reiser sammen, sammen. Innfødte i Los Angeles, Selena og Jacob forlot livet i California for å reise og dokumentere sine eksotiske utflukter. Vi vil advare deg, når du sjekker ut strømmen deres, vil det sannsynligvis føre til stor misunnelse.

@prettylittlelondon

En av de mest imponerende bygningene i London, fantastisk fanget av @snowflakesfairy 🇬🇧️ #stpancrasinternational #prettylittlelondon

Et innlegg delt av Pretty Little London (@prettylittlelondon) 24. april 2017 kl.11: 13 PDT

Planlegger du en tur til vakre London? Da må du følge med denne brukeren umiddelbart. Den har bilder av hvor du kan finne alle blåregn når den blomstrer, de sjarmerende stedene for te og se på en av verdens beste byer fra alle vinkler.

@calsnape

Vann fosset ned i den isete avgrunnen, dens brøl ble redusert til en stille sildret. Det bedøver meg hvordan naturen kan produsere en så vakker skulptur

Et innlegg delt av Callum Snape (@calsnape) 21. mars 2017 kl. 21:09 PDT

Overlat det til en profesjonell fotograf og filmskaper å fange deler av verden på de mest fantastiske og uventede måtene. Callum Snape er basert i Vancouver, og så forvent masser av fantastisk utsikt over snødekte fjell, arktiske underverk og drømmende innsjøer.

@wonderful_places

Provence - Frankrike 💜💜💜 Bilde av @doounias. # fantastiske_plasser for en funksjon 💜

Et innlegg delt av Wonderful Places (@wonderful_places) 25. april 2017 klokken 04:30 PDT

Det er en grunn til at denne kontoen har over 8 millioner (!) Følgere. Denne kontoen er mer et fellesskap enn en Insta-feed; de # fantastiske_plasser hashtag genererer over 5 millioner brukergenererte bilder av magiske steder over hele kloden, som alle er kuratert for å opprette kontoens innhold. Stol på - du vil gå til hvert eneste sted i feeden deres.

billig høyskåret badedrakt i ett stykke
@theprettycities

Jeg vil besøke #morocco så ille det gjør vondt ️ elsker denne fangsten av @aglobetrot

Et innlegg delt av Pretty Cities of Instagram (@theprettycities) 23. april 2017 kl 12:46 PDT

For den reisende som elsker rosa, jentete funn og blomster, er dette fôret for deg. Det er uendelige bilder av frodige blomster funnet i forskjellige byer over hele kloden, samt bilder tatt på must-go kafeer og alle de sjarmerende gatene imellom.

@polabur

Påskeliljer er 💛 rent solskinn 😍 i tillegg til tulipan- og hyasintfelt, har vi også påskeliljefelt 🙈

Et innlegg delt av P o l i n a | П о л и н а (@polabur) 14. april 2017 klokken 05:21 PDT

Her, konstant reisende og elsker mat, mote og blomster, Polina, fyller fôret hennes med saftige og levende bilder av hennes siste spisesteder, oppdagelser og opplevelser med sine like nomadiske og sartorielle venner.

@theslowtraveler

Et lite julekort fra meg til deg ... Hvordan har alle det? Vi har en liten bil! Vår aller første bil, ikke mindre. Massevis av britiske bilturer, her kommer vi!

Et innlegg delt av Carolyn (@theslowtraveler) 27. desember 2017 kl 10:48 PST

Hele feeden er sammenhengende og tonal - vi er store fans av de rene og minimale tonene - men @ theslowtravelers Instagram-side er mer enn bare vakker fotografering. Hun deler også tips om hvordan du kan få Instagram-bilder til å virkelig pope, og inkluderer tips og personlige anekdoter i alle hennes billedtekster.