The Ultimate 'Zero Waste' Guide for Beginners

Garn, Design av Erin Lux

7. november 2017 sluttet jeg å lage søppel.

Jeg hadde hørt om folk som Bea Johnson, skaperen av Zero Waste Home , og Lauren Singer, kjent for bloggen sin Trash Is For Tossers , men jeg tenkte alltid på dem som veldig fjerne superhelter, som levde et liv som aldri ville være realistisk å oppnå for en 'normal' person som meg. Jeg hadde gitt meg, som folk flest, ideen om at jeg alltid ville være en slave av plast og et billig engangsliv. Men da jeg fant ut at jeg tok ut en stor pose med søppel nesten daglig, skjønte jeg at jeg i det minste kunne prøve å dyppe tærne i et null avfallstid.

Ved hjelp av et regneark begynte jeg å liste opp alt jeg spiste daglig, inkludert dagligvarer, klær, skjønnhetsprodukter, rengjøringsprodukter og elektronikk. Jeg begrenset de tre beste aspektene i livet mitt der jeg laget mest søppel: matemballasje, matavfall og skjønnhetsprodukter. Så dykker jeg ned i et svart hull på internett og prøver å lete etter alternativer. Dagen etter kjøpte jeg selve krukken som inneholder alt søppelet mitt, 17 måneder senere. Her er nøyaktig hvordan jeg gjorde det.Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Isabel Carolina Montes (@ isabel.c.montes)


Handle mat

Noe rart skjedde første gang jeg prøvde å handle på mat etter å ha kuttet ut plast. Jeg så disse butikkene gjennom en annen linse; en binær ting jeg kunne kjøpe og ting jeg ikke kunne. Og jeg kunne ikke kjøpe det meste. Sakte skjønte jeg at det å holde seg til butikkens omkrets er den enkleste måten å unngå plast. Produser, korn, meieriprodukter og delikatesseforretning - alt i midten er et hav av emballasje.

Mitt første tips: Du vil alltid trenge flere gjenbrukbare poser enn du tror. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg har gått hjem og vugger frukt og brød i armene mine. Eco Vesker er et av favorittmerkene mine.

For det andre: Hoveddelen er din beste venn. Whole Foods lar deg ta med en standard Ball mason jar som fylles med bulkprodukter (trekk vekten av krukken ved utsjekking). Hvis du ikke har tilgang til Whole Foods, kan du prøve å finne ut om din lokale matvarebutikk lar deg ta med deg dine egne bulkcontainere. En av de enkleste måtene å handle null avfall er å bare gjøre det meste av maten din på det lokale bøndemarkedet. Mine favoritt null avfallsvennlige dagligvarebutikker over hele landet er: Rainbow Acres i Los Angeles, Forbruk i Brooklyn (og The Wally Shop for online bestilling), Alberta Co-op i Portland, og Grønn i Miami. Når du har spikret null matavfallshopping, vil du bli overrasket over hvor mye kroppen din og lommeboken vil takke deg.

Handle miljøvennlige dagligvarer

String BagString BagEco Vesker packagefreeshop.com$ 20,00 Gjenbrukbare krukker med egenvektIkke rot med Mama ToteEco Vesker packagefreeshop.com$ 12,00 BambuskompostkasseGjenbrukbar silikonposeStasher stasherbag.com$ 19,99 HANDLE NÅ Kompostbeholder i rustfritt stålGjenbrukbare krukker med egenvektGoods Holding Co. packagefreeshop.com$ 5,75

Kompostering

Hvordan komposterer man i en liten New York City-leilighet som min? To ord: frys den. Kompostering var et så fremmed - og skremmende - konsept for meg for to år siden. Først trengte jeg å finne ut hvor jeg kunne levere komposten min, og deretter hva jeg kunne kompostere. (Her er et kart over alle avleveringssted for kompost i New York City.) Jeg fryser all mat og komposterbare papirutklipp og tar det hver lørdag til mitt lokale bondemarked. Det du har lov til å kompostere er forskjellig for hvert avleveringssted, men tommelfingerregelen er at hvis du kan spise det, kan du kompostere det (med unntak av kjøtt og store stykker papp ved visse kompostavfall). Vær forsiktig med papirprodukter du synes er komposterbare; mange har et tynt lag med fuktighetsbeskyttende plast. Vær også oppmerksom på produsere klistremerker fordi mange er laget av plast og ikke papir.

Handle kompostkasser

Vintage Little Black DressBambuskompostkasseBamboozle food52.com$ 40,00 Dyreprint silketoppNatural Home 1-gallon keramisk kompostbeholderNaturlig hjem bedbathandbeyond.com$ 34,99 Vintage Gucci-bukseOXO Good Grips Easy Clean kompostbeholder, kullOXO amazon.com HANDLE NÅ Vintage Woven Floral Skirt SetKompostbeholder i rustfritt stålSorbus amazon.com$ 76,49 HANDLE NÅ

Klær shopping

Det er ingen hemmelighet at hurtigmote er forferdelig for miljøet (bare hør på ukens bonusepisode av Tør jeg si ), men det er ikke bare rask mote som har en slags miljømessig og menneskelig innvirkning. Jeg kjøper utelukkende brukte klær, eller jeg kjøper fra selskaper med en omfattende bærekraftspolicy. Jeg også sjelden handle på nettet med mindre jeg vet at butikken ikke vil bombardere meg med plastfyll. Det er alltid best å komme inn i butikken fysisk for å unngå unødvendig plast- og karbonutslipp fra lastebiler.

Kjøper årgang

Når det gjelder å kjøpe klær uten avfall, kjøp brukte og vintage-klær - helt gode plagg som allerede er i avfallsstrømmen. Siden brukte klær ikke alltid passer bra, tar jeg noen stykker til en skredder. Mine favorittsteder å kjøpe brukt er: The Break Vintage , Handle Suki på Instagram, og Den virkelige virkelige .

Handle Vintage

Fortuna kjoleVintage Little Black DressÅrgang shopthebreak.com$ 2,021,00 HANDLE NÅ 6,95 ”Rustfritt stål sugerørDyreprint silketoppÅrgang suki.la$ 32,00 HANDLE NÅ GlødeVintage Gucci-bukseVintage Gucci suki.la$ 228,00 HANDLE NÅ Lip GlossVintage Woven Floral Skirt SetÅrgang iamthatshop.com$ 84,00 HANDLE NÅ

Kjøper nytt

Å være oppmerksom på materialene som klærne dine er laget av, er trinn 1. En betydelig del av plastforurensningen i havene våre ( og nå luft ) kommer fra mikrofibrer av plast som frigjøres fra polyesterklær når vi vasker dem. Dette dreper ikke bare havene våre, men en nylig studie viste at mikroplast nå finnes i 83 prosent av drikkevannet vårt.

Heldigvis er det noen få enkle ting du kan gjøre for å minimere skaden. Før du kjøper en vare, må du se på stoffetiketten. Se etter (ideelt sett organisk) bomull, kashmir, ull og silke; alle materialer som naturlig vil spaltes og forårsake minst mulig skade på havene våre. Du kan også kjøpe en pose som dette å vaske polyesterklærne dine, som fanger mikrofibrene før de går ned i rørene dine.

Hvis jeg trenger nye (i stedet for vintage) klær, har jeg vært på besøk, Jonesy ,, og. Hvis du vil finne ut hvor bærekraftige eller etiske noen av favorittmerkene dine er, sjekk ut appen Bra for deg.

Handle bærekraftige klær

Tenn den påFortuna kjoleReformasjon thereformation.com$ 128,00 Davids Premium Natural tannkrem / peppermynteThe High-Rise Skinny JeanEverlane everlane.com$ 50,00 Påfyllbar tanntrådThe Emmy TopChristy Dawn christydawn.com$ 98,00 Rund sjampobarKjære - AAvends afends.comA $ 40,00 HANDLE NÅ

Null avfall på farten

Når du har de riktige verktøyene, blir dette uendelig enklere. Ting jeg aldri forlater leiligheten min inkluderer: en murkrukke eller for improvisert kaffe eller te, min bambusredskaper og, a vannflaske , og noen få lerretposer. Jeg prøver mitt beste for å forberede måltidene og ta med lunsjene mine på jobb, men hvis jeg må ta lunsj i løpet av arbeidsdagen, tar jeg alltid mat fra restauranter som bruker miljøvennlige uttakscontainere, eller som jeg med sikkerhet vet lunsj i containerne mine i stedet — som min favoritt sushi-restaurant hele tiden rett foran leiligheten min.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Isabel Carolina Montes (@ isabel.c.montes)

Når jeg vil ha en kaffe, ber jeg baristaen legge den i murkrukken eller to-go-koppen. Mesteparten av tiden vil de ikke slå et øye, og noen ganger vil de til og med gi meg en rabatt for å ta med min egen kopp (Starbucks gjør dette). Å få takeaway levert er en saga blott for meg fordi det er umulig å unndra seg engangs engangsbruk. Jeg holder meg til kafeer og restauranter som har en sterk bærekraftig filosofi, som Westbourne , The Little Beet , Kaffe , og Roberta .

Handle Zero Waste To-Go

6,95 ”Rustfritt stål sugerørpackagefreeshop.com$ 2,25 Lufttette beholdere i rustfritt stålpackagefreeshop.com$ 14,00 Bivoks Sandwich WrapBee's Wrap packagefreeshop.com$ 6,00 Net Produce Sack MediumEco Vesker packagefreeshop.com$ 5,25

Skjønnhet

Det er for tiden veldig få kosmetikkmerker på markedet som er null avfall, men det er noen få merker som går i riktig retning. Min favoritt er Kjær Weis , som lager vakker organisk sminke i påfyllbart rustfritt stål og glass. Her er noen flere verdt å sjekke ut:, Elate Cosmetics ,

Kjøp deg en pakke med gjenbrukbare bomullsputer for å fjerne sminke i stedet for engangssminkeservietter, som er laget av syntetiske materialer som ikke biologisk nedbrytes, og som vanligvis inneholder sterke kjemikalier som striper huden din av naturlige oljer. Bomullspadser som Marleys Monsters kan kastes i vasken sammen med resten av klærne dine. Jeg anbefaler også å sjekke ut Terrasserike , som, avhengig av hvor du bor, tar den tomme plastemballasjen din fra hvilket som helst merke og resirkulerer dem riktig.

Handle miljøvennlig skjønnhet

GlødeKjær Weis kjaerweis.com$ 56,00 HANDLE NÅ Lip GlossKjær Weis kjaerweis.com$ 38,00 HANDLE NÅ Tenn den påIlia iliabeauty.com$ 52,00 lip2cheekrms rmsbeauty.com$ 36,00

Hygiene

Badet mitt, som mange bad, var fylt med skjønnhets-, hår- og hudpleieprodukter i plastbeholdere. Når de er tømt, er de fleste av disse beholderne ikke resirkulerbare i staten New York. Den gjennomsnittlige tannkrembeholderen fra et apotek er en av de vanskeligste tingene å resirkulere og å finne et alternativ til. Davids naturlige tannkrem , laget i USA av helt naturlige ingredienser, er pakket i 100 prosent resirkulerbart metall. Hvis du ikke er interessert i å bytte til naturlig tannkrem, kan du sende de tomme tannkremrørene til Terrasserike . Når det gjelder deodorant, liker jeg, en deodorantpinne i papirrør, og deodorant i en glasskrukke med en metallplate.

Jeg kjøper vanligvis oppvaskmiddel, vaskemiddel, sjampo og balsam i bulk i en butikk på Manhattan som heter Integral Yoga Natural Foods . For de som ikke er i New York som ikke klarer å dra nytte av dette, oppfordrer jeg deg til å prøve ditt beste innenfor de rammene du har fått. Produkter du kan finne på nettet inkluderer Elsker skjønnhet og planet , som tilbyr veganske, grusomhetsfrie hårpleieprodukter laget av 100 prosent plast etter forbruk; at, som selger uemballert, lokal og alle naturlige sjampostenger; og Vanlige produkter , som selger veganske, grusomhetsfrie, miljøvennlige dusjprodukter.

En av de enkleste bryterne var å gå fra standard barberhøvel i plast til en barberhøvel, som er 100 prosent rustfritt stål - og det samme er knivene, så de er ekstremt enkle å resirkulere på toppen av det faktum at jeg sparer en absurd mengde penger . Jeg kjøpte 100 kniver for $ 20 dollar, og jeg trenger ikke kjøpe mer for 10 år . Mine favoritter er,, og.

Og for de i Nordøst, hold øye med Løkke , en ny shoppingplattform som lar deg handle dine favorittmerker i null gjenbrukbare containere. Den lanseres i mai 2019.

Handle null avfallshygiene

Davids Premium Natural tannkrem / peppermynteDavids USA davids-usa.com$ 9,95 HANDLE NÅ Påfyllbar tanntrådDental Lace packagefreeshop.com$ 11,99 Barberhøvel i rustfritt stål med svingbart hodeBladbarbering packagefreeshop.com$ 84,00 Deodorantkrem Baking Soda Free GrapefruitMeow Meow Tweet packagefreeshop.com$ 14,00

Reise

Det nytter ikke å hakke ord: Det er vanskelig å reise uten avfall. Resirkulerer og komposterer hotellet ditt? Kan du enkelt resirkulere og kompostere på gaten i landet du besøker? Hvordan er den generelle avfallshåndteringsinfrastrukturen i landet du besøker? Dessverre er svarene på disse spørsmålene dessverre ikke det du vil høre.

Å planlegge fremover er nøkkelen. Jeg spiser aldri mat i fly fordi den alltid er pakket i en slags plast. I stedet pakker jeg et fullverdig måltid i en av beholderne i rustfritt stål for å spise på flyet, og tar alltid med en tom gjenbrukbar vannflaske til flyplassen. Noen ting jeg liker å ta med på ferien, er noen få ting å ta med. Jeg liker også å ta med minst to murer krukker sammen med en gjenbrukbar vannflaske, en for kaffe mens du er på farten og den andre for å lagre søppel jeg lager på ferie for å få med meg (og ja det alle går i krukken når jeg kommer hjem). Dette er også hvor a og bar er nyttig, så du trenger ikke å bekymre deg for å bruke hotellprodukter eller bringe mer væske på flyet.

Når det er sagt, kommer helsen din og sikkerheten alltid først. Hvis du hadde det travelt og glemte å pakke et ordentlig måltid, ikke bli sulten bare fordi du ikke vil produsere noe avfall. Hvis du tilfeldigvis besøker et land der du ikke kan drikke vann fra springen, kan du kjøpe vann på flaske. Bare vær sikker på at du resirkulerer beholderen etter at du er ferdig.

botox i nakken for rynker

Handle Zero Waste Travel

Rund sjampobarUinnpakket liv packagefreeshop.com$ 14,00 Silikon myk reiseflaskeHumangear packagefreeshop.com$ 5,25 Gjenbrukbar bambusbestikksettTo Go Ware packagefreeshop.com$ 14,95 Gjenbrukbart glass kaffekoppwildminimalist.com$ 32,99 HANDLE NÅ