Hvor er jubelstjernene nå? Selv de ikke vet

Jerry Harris in Cheer Hilsen av Netflix

'Vi er i ukjent territorium akkurat nå,' sier Monica Aldama. Jubelcoachen (og Oppmuntre stjerne) sitter i en glassvegget Manhattan-skyskraper som tårner ut over Central Park. Men selv om New York er langt borte og sjenerte — og noen få millioner presidentstemmer - fra hjemstaten Texas, snakker Aldama ikke om grillfesting mot Broadway. I stedet har treneren og troppen hennes kommet til bredden av det merkeligste landet av alt: Internett-berømmelse. Og som Aldama sier, “Det er blitt veldig merkelig.'

For de uten Netflix-passord, en kort oppsummering: Oppmuntre er et dokumenter som følger cheerleadingteamet ved Navarro College mens de forbereder seg på en annen nasjonal tittel. I seks episoder er vi vitne til utrolig styrke, ekte lojalitet, grusomme skjebner av skjebnen ... og en zillion bokser med hårspray. 'Folk tror cheerleading er som denne Barbie-tingen,' sier La'Darius Marshall, en fanfavoritt på grunn av sin holdning uten fanger til å praktisere, 'men det er like intenst som enhver sport, selv på, som et olympisk nivå. ”

Det er også et følelsesmessig strikkhopp, og det hjalp til med å lage Oppmuntre en verdensomspennende hit . Mellom menneskelige pyramider og tredobbelte flips, Oppmuntre følger en hjertesnakende rollebesetning, inkludert Morgan Simianer, manisk nisse Lexi Brumback og en Care Care Bear som heter Jerry Harris. Alle er unge, begavede og like flytende i barndomstraumer som de er i doble vognhjul, med Morgan som deler historier om forsømmelse og depresjon, Jerry lever i fattigdom og mister moren sin, og Lexi kjemper mot narkotika og hevnporno. Og med Jubel suksess, disse bemerkelsesverdige studenter er ikke bare Gen-Z-idrettsutøvere som har overvunnet vanskeligheter, de er også online-stjerner.